USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких комуністів вигнали з аспірантури

1 Грудня 2014 13:39
Братів Кононовичів відрахували зі складу аспірантів СНУ. Про це інформує громадський діяч Антон Євтушок у соціальній мережі.

З його слів, у четвер, 27 листопада, він був на вченій раді СНУ. Стало відомо, що братів Кононовичів відраховано зі складу аспірантів.

"27 листопада вчена рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки підтримала рішення колективу інституту соціальних наук про відрахування зі складу аспірантів інституту Олександра та Михайла Кононовичів без права поновлення.

Доповідаючи на вченій раді про хід справ щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів в університеті проректор із наукової роботи Михайло Яцишин озвучив рішення ради інституту соціальних наук та висновок комісії, яку створили розпорядженням ректора для службової перевірки діяльності аспірантів II року навчання Олександра та Михайла Кононовичів", - йдеться у повідомленні.

Так, зі слів, активіста, згідно з підсумками голосування вчена рада університету підтримала рішення ради інституту про відрахування зі складу аспірантів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Олександра та Михайла Кононовичів.

"Здається всерйоз взялися за комуністів у нашому місті", - додає Антон Євтушок.

Нагадаємо, що Кононовичі привезли гуманітарку в Луганськ, а також виступили на прес-конференції. А 24 листопада в Луцьку розгромили офіс комуністів.

Окрім того, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, скандальних волинських комуністів хочуть відрахувати з аспірантури.

Тим часом, сьогодні, 1 грудня, стало відомо, що Володимир Гунчик минулого тижня ініціював звернення до СБУ та прокуратури щодо розгляду питання, пов’язаного з публікацією виступу братів Кононовичів у Луганську. Відтак, СБУ таки займеться справою луцьких комуністів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 13:43
агагаг!!! чисто в комуністичному стилі опустили тих хто думає та діє не так як велить правляча верхушка держави
ми до ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 13:53
і правильно - до комуністів по комуністичному
Андрій до ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 14:09
А що державна зрада,чи підтрмка та співпраця з силами ,що загарбують твою країну кваліфікується як інші погляди?Вибачте,але Ваш нік повністю співпадає з тим,що Ви пишите.
ВОНО до Андрій Показати IP 1 Грудня 2014 14:18
ви думаєте що образили мене? ні ви образили себе! мій нік має як мінімім три різних змісти! які? а попробуйте подумати своєю головою,а не телевізором!
Андрій до ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 14:35
Я не ставив за мету Вас образити,вибачайте.Просто в такий спосіб висловив свою думку.До речі, слово "ВОНО", в Академічному тлумачному словнику української мови, має чотири значення.
ВОНО до Андрій Показати IP 1 Грудня 2014 14:45
а про те що це абрівіатура ви не думали? і крім цього не варто забувати асоціації та сленг
віктор Показати IP 1 Грудня 2014 13:44
і буде так - кожній катюзі по заслузі...на україні не все гаразд але зі своїми проблемами ми самі розберемось..а кому подобається путінська росія тих ніхто не затримує - поїзди на москву ходять щоденно і з квитками проблем немає...
03 до віктор Показати IP 1 Грудня 2014 14:37
Виктор,твой поезд никуда не ходит и не может тронуться даже с места. Т.к. он годен только на металлолом.Твой президент -Байден. Да, да не Порошенко !!! Порошенко всего лишь резидент американский.
ми до віктор Показати IP 1 Грудня 2014 14:56
хороші резиденти нам також потрібні аби працювали на користь україни...дочка міністра іноземних справ росії лаврова живе в америці і навіть не знає російської мови але америка від того не страдає
це Показати IP 1 Грудня 2014 13:48
це вже переслідування за політичні погляди.могли звільнити за невиконання учбовоі програми чи ща щось придумати
А ндрій до це Показати IP 1 Грудня 2014 14:22
А де Ви зяли,що за політичні погляди?Кожен поважаючий себе ВУЗ не може проводити підготовку наукових працівників із людей які співпрацюють з терористами,ведуть підривну роботу проти держави і народу.Напевно там також є своєрідний кодекс Честі,якісь певні вимоги ?
уточнення... до це Показати IP 1 Грудня 2014 15:07
звільнити за невиконання учбової програми??? Розумно, але науковим керівником одного з братів є сам Арцишевський, а керівником іншого є Пхиденко С. С., давній член комуністичної партії... Обидва ніколи не заявлять, що їх аспіранти не виконують навчальну програму...
версія Показати IP 1 Грудня 2014 13:48
Тепер Кононовичі поновляться в аспірантурі МДУ ім.Ломоносова і отримають реальні шанси стати великими російськими вченими-істориками:-) А Арцішевський і далі бритиме студентів в Луцьку:-)
Земляки Показати IP 1 Грудня 2014 14:00
а як Арцішевський допустив що його зятя вигнали з аспірантури ха-ха і невправив мозги на місце
ВОНО до Земляки Показати IP 1 Грудня 2014 14:13
і нічого то ви не розумієте в інтригах! Вони були рядовими аспірантами убогого вузу, а тепер вони жертви *жидобандерівців* і їм відкриті двері кращих вузів РФії, та ще й з великою ймовірністю швидкого *наукового* росту. Почекаємо півроку рік вони і книжечку видадуть про своє бачення історії України, і ця книжечка буде розкручуватись російськими ЗМІ. І все це абсолютно БЕЗКОШТОВНО для них, ба більше їм ще й заплатячть
щоб часом до ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 14:39
А от щодо книжечки, то хііба ви їм напишете. За рік навчання в аспірантурі вони написали єдину відозву до ОБСЄ. І то невідомо, чи самі.
ВОНО до щоб часом Показати IP 1 Грудня 2014 14:47
я не напишу, а от російські шовіністи залюбки напишуть за них ! зрадники псевдонауковці завжди в ціні
лучани Показати IP 1 Грудня 2014 14:07
Лугандонський універистет чекає на братків Кононовичів.
пр Показати IP 1 Грудня 2014 15:23
Политрепрессии в действии как и в Германии 30-х годов
ВОНО до пр Показати IP 1 Грудня 2014 15:35
точніше,як в СССР протягом ВСІЄЇ його історії, у нас (поки ще) не збирають збори робітників шоб вони гнівно засуджували зрадників як це робили комуністи в часи свого панування
Дончанин до ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 16:12
А долго ждать осталось до собраний "трудящихся"? А в реальности эти "собрания" на Украине называются "народная люстрация".
СЕРГІЙ Показати IP 1 Грудня 2014 15:40
І ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛИ ЩО КОНОНОВИЧІВ ВИКЛЮЧИ ЛИ З АСПІРАНТУРИ СНУ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ ЇХ ЩЕ ТРЕБА ВИГНАТЬ З ВОЛИНІ ХАЙ ЇДУТЬ І ЖИВУТЬ В РОСІЇ А ПРИ ВЛАДІ ПОВИННІ НОВІ ЛЮДИ -НОВА ВЛАДА БУТИ САВЧЕНКО НАДІЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ ДАНИЛЬЧУК ПАВЛО ПАЩЕНКО КОМЕНДАНТ ЄВРОМАЙДАНУ ПАТРІОТ ТІ ЩО БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ В АТО.
Украина Показати IP 1 Грудня 2014 16:08
Да не аспирантуры нам жалко, а Украину, которой уже нет!
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 16:25
Переслідування по політичних мотивах називається полювання за відьмами. Суди, включно до Європейського з прав людини в Страсбурзі, відновлять Кононовичів в аспірантурі з виплатою компесації в євро за рахунок бюджету України. Отака буде "слава" вченої ради університету
Людмила до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 23:10
Та не хай відновлюють хоч сто разів, але що ці ущербні зможуть написати в тих дисертація?!
Штефан, Луцьк Показати IP 1 Грудня 2014 16:48
Класссс! Давно було треба. Комуняку на гілляку!
аяяй Показати IP 1 Грудня 2014 17:21
вот это реклама вот это пиар!!!!!!!!!!!!!!!!лучше не придумаешь!!теперь этих братьев будут знать все и ктот-то этим обязательно воспользуется фсб рулит
Всім Показати IP 1 Грудня 2014 21:00
До чого тут політичне переслідування? Тут звичайне встановлення справедливості. Не може держава з податків, які сплачують до казни і ті, чиї рідні воюють, втрачають здоров'я, життя, оплачувати навчання тих, хто дії проти неї. Але чому білими і пухнастими лишились проректор з наукової роботи, декан інституту соціальних наук, Арцішевський - науковий керівник, інші "відповідальні особи"? Чому зреагували тільки після втручання обласного губернатора. Може цим особам варто показати на двері?!
думка до Всім Показати IP 1 Грудня 2014 21:02
Арцішевському давно!
Андрій Показати IP 1 Грудня 2014 22:16
Даним вчинком влада показала свою неспроможність вести діалог з опонентами. А керівництво СНУ було просто використано як контрацептив . Педагог не може допускати для своїх учнів подвійні стандарти , та загравати з владою . Це і є основа педагогіки . Даним вчинком керівництво СНУ показало що сидить на своїх посадах тільки завдяки нинішньому керівництву області. Але і то тільки до того часу поки цє вигідно діючій владі. В любій країні світу політичні погляди не можуть бути приводом для виключення студента з вузу. А Євтушок просто намагається вислужитися перед Гунчиком і напевно має надію на певні преференції з його боку. Та хай не їсть по два , бо вдавиться. Гунчик сам по собі людина боягузлива , брехлива та злодійкувата , що можуть підтвердити 99 % працівників ЛуАЗу. І як що треба кине під жорна і Євтушика не зважаючи на близькість життєвих поглядів. P.S. Влада має вести діалог з опонентами , а не займатися цькуванням . В цій країні все надто швидко може повернутися на 180 градусів . От тоді і Гунчику та іншим також будуть припоминати комсомольську юність та маргінальний світогляд.
Волинянин до Андрій Показати IP 1 Грудня 2014 23:20
Кононовичі не опоненти - це смердяще лайно!!! А вигнали їх не за політичні погляди, а за шкідливі дії, за постійну брехню. До речі, скільком "тітушкам" вони винаймали квартири перед 9 Травня( у Львові вирішили не проводити урочистості до 9 Травня, то ця наволоч зупинялася в Луцьку)?! То вони перед посольством США вимагають забрати американську армію(???!!!) з України, то їздять до сепарів( і не треба сюди вплутувати діте, старих і немічних, які "голодують" - вони Кононовичам до одного місця!) - нечистота безпородна...
йо"нна РОТ до Андрій Показати IP 2 Грудня 2014 19:35
Йди до біса виродку більшовицький....
Алі абу-Таліб Показати IP 1 Грудня 2014 22:57
Ніби все правильно. Але.... Все таки за що конкретно їх вигнали? Якась махновщина... Правильна логіка мала б бути такою: - Розпочати кримінальне провадження за посібництво терроризму ( зраду тощо ). - Дочекатись судового вироку - Виключити як судимих за зраду Батьківщині. Зрозуміло, що швидко не буде. Зате чітко конкретно і ЗАКОННО!
Вас Показати IP 1 Грудня 2014 23:32
Не багато честі про цих крис які крали масло і тушонку в А 14 16 ( частина на завокзальній) згадувати
Корпус Показати IP 2 Грудня 2014 00:33
Маразм крепчає Я живого не читав але його засуджую Жах а як терпимість і толерантність Незабаром фсбшні агенти будуть в повній мірі керувати недолугими та альтернативно обдарованими геніями та іншими політичними байстрюками на кшталт данильчуків
Cвідок Показати IP 2 Грудня 2014 19:34
А чого пані Ірина не зробила на цьому собі піар... Вона чи то її брат Палиця "рєшає" в тій наглядовій раді..... Пані Ірино. беріть мене в піарщики, а то промайнете крізь мерське крісло, як промайнули крізь парламент, хоча це було справою техніки вибори ви виграли))) Ну, а що стосується цих ембіцилів козлоновичів, то диво дивне як вони взагалі в ту аспірантуру потрапили... Слава УКРАЇНІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus