USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Лікарня в селищі на Волині отримає УЗД-апарат за понад 2 млн

15 Січня 2023 23:05
Комунальне підприємство «Любешівська багатопрофільна лікарня» оголосило тендер на цифрову стаціонарну УЗД-систему експертного класу вартістю понад два мільйони гривень.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 січня. Аукціон заплановано на 23 січня.

Очікувана вартість ультразвукової системи візуалізації становить 2,25 мільйона гривень.

Згідно з вимогами до предмета закупівлі, УЗД-апарат повинен відповідати національним стандартам, бути новим і внесеним до держреєстру медичної техніки та виробів медичного призначення. Переможець торгів повинен буде провести кваліфікований інструктаж для працівників любешівської лікарні.

Серед сфер застосовування цифрової ультразвукової системи – абдомінальні дослідження, акушерство і гінекологія, кардіологія, травматологія і ортопедія, урологія, педіатрія та неонатологія, ангіологія, транскраніальні дослідження, поверхнево розташовані органи та структури, онкологія.

Медичне обладнання Любешівська багатопрофільна лікарня має отримати до 31 березня цього року.

Гарантійний термін експлуатації УЗД-системи – не менше ніж 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus