USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Приміщення поліклініки на Волині віддають в оренду на п’ять років

5 Серпня 2023 23:41
Любешівська багатопрофільна лікарня пропонує під оренду частину приміщення поліклінічного відділення площею 33 квадрати. Цільове призначення об’єкта оренди – для розміщення зубопротезної лабораторії.

Відповідний аукціон лікарня оголосила на сайті prozorro.sale. Пропозиції приймають до 7 серпня.

Як вказано, орендувати терміном на п’ять років можна частину приміщення поліклінічного відділення на четвертому поверсі (кабінет №409), що в Любешеві на вулиці Незалежності, 3.

Нерухомість перебуває в комунальній власності Любешівської селищної ради. Любешівська багатопрофільна лікарня – балансоутримувач.

Ринкова вартість майна – 120 700 гривень.

Стартова вартість орендної плати за місяць – 1448 гривень.
Нагадаємо, Голобська селищна рада Ковельського району віддавала в оренду низку приміщень адміністративного корпусу поліклініки, що на вулиці Незалежності, 11б у Голобах. Для цього вона оголошувала шість аукціонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мда Показати IP 6 Серпня 2023 13:25
добре, що показали де кабінет каси.... Для Прозорро - це якраз дуже потрібно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus