USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ліміти на газ Луцьку підтвердять 9 жовтня. ВІДЕО

7 Жовтня 2008 10:34

Рахунки ДКП «Луцьктепло» наразі лишаються заблокованими. Про це сьогодні, 7 жовтня, під час прес-конференції розповів міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, вчора розблокувати рахунки так і не вдалося. Сьогодні міський голова зустрічався з керівником облуправління юстиції, тож запевнив, що впродовж кількох годин рахунки «Луцьктепло» будуть розблоковані. Як додав градоначальник, тоді буде погашено поточну заборгованість за газ (за минулі три тижні) та борги по зарплаті (майже 1,2 мільйона гривень).
Міський голова розповів, що наразі «Нафтогаз» ще не підтвердив ліміти на газ підприємства теплоенергетики. Фактично, цим він поставив на кілька днів у рівні умови підприємства, які справно платять за спожитий енергоносій, та боржників. Однак існує указ Президента, який затвердив рішення Раднацбезу, яким передбачається, що газ постачатиметься лише тим підприємствам, у яких нема боргів. Ліміти на газ, за словами Богдана Шиби, будуть підтверджені 9 жовтня.
Стосовно проблемної котельні на вулиці Карбишева, то там зараз працює комісія мерії, ОДА та профільних організацій, який вивчає ситуацію на об’єкті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 11:18
А вчора він сказав, що "луцьктепло" має ліміти! Геть заплутався!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus