USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Літак з Ангелою Меркель ледь не впав у Нідерландах

30 Листопада 2018 09:37
Урядова делегація Німеччини, на чолі з канцлером Ангелою Меркель, не змогла вчасно прибути в Аргентину на саміт G20. Під час польоту у лайнера виникли серйозні проблеми, які могли призвести до катастрофи і екіпаж прийняв рішення повернутися назад. Про це інформує "Страна".

Політ канцлера тривав всього близько години, коли в небі над Нідерландами екіпаж прийняв рішення повернути назад в Німеччину. Літак Airbus А340 Konrad Adenauer благополучно сів в Кельні.

Після інциденту Ангела Меркель заявила, що все одно не ставить під сумнів надійність своїх літаків.

"Один випадок не повинен змушувати нас міняти всю систему", - заявила Меркель вранці 30 листопада в Бонні, де їй довелося переночувати в очікуванні підготовки лайнера до польоту. За словами канцлера, з літаком сталася "серйозна технічна неполадка". Політик зізналася, що, коли бортпровідник поінформував її про якийсь інцидент, вона злякалася, що щось сталося в країні.

Також глава федерального уряду зазначила "високий професіоналізм" екіпажу і капітана повітряного судна.

Нагадаємо, що це далеко не перший інцидент з урядовим літаком Німеччини. Нещодавно президенту країни Франку-Вальтеру Штайнмайеру довелося затриматися з відльотом через поломки лайнера. У березні минулого року літак Меркель зламався перед вильотом до Єгипту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 30 Листопада 2018 09:42
Я в шоцi, друзi. Тi лiтаки то таке. Ранiше люди без них обходились
Правдоруб до Анатоль_ Показати IP 30 Листопада 2018 12:54
Раніше люді й без світла обходились, не говоріть дурниць.
пенсіонери Показати IP 1 Грудня 2018 15:14
при янукавичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії краде по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.) Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!
при (х.ровому) януко Показати IP 2 Грудня 2018 12:31
при януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії краде по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.), !!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus