USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Людей возять гірше за худобу»: пасажирів обурили жахливі умови у потягах УЗ

3 Грудня 2018 23:23
Українців обурюють жаливі умови та стан вагонів у потягах «Укразалізниці».

Зокрема, журналіст Віталій Кохан, який їхав поїздом «Київ - Костянтинівка» у ніч з 1 на 2 грудня, показав заметені снігом тамбури вагонів. Відповідні світлини він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Віталій Кохан розповів, що пасажирам довелося їхати у старих вагонах, які давно не ремонтувалися. За його словами, у всіх тамбурах потягу лютувала заметіль, а в купе був сильний протяг з вікна.


«Друзі, хто має «вихід» на міністра Омеляна, Уряд в цілому, Укрзалізницю і особисто гаранта? Розкажіть цим піклувальникам про народ, що людей зараз возять на залізниці гірше, ніж худобу ... Нехай самі проїдуться не з Києва до Борисполя в комфорті, а ніч у вагонах 1980-го року випуску, що не ремонтувалися з дня випуску, де гуляє вітер з вікон в купе, а в тамбурах - суцільна заметіль ... », - написав обурений журналіст.



У коментарях користувачі поділилися власним гірким досвідом про поїздки у поїздах.

«Електрички - взагалі вагони для худоби, інакше не назвеш», «А мені рік тому в цьому поїзді тарган заліз у вухо. Відчуття просто жах», «Зате заробітна плата керівника Укрзалізниці (в межах 30 тисяч євро) одна з найвищих серед подібних керівників в ЄС ... », « Харків-Ужгород - незабутні враження!!! Смердючий запах диму від вугілля, холоднеча, фотки відповідають дійсності. Назад в стійло для худоби», - обурюються у коментарях до допису користувачі Фейсбук.
Як повідомлялося, швидкісний експрес Київ-Бориспіль, у запуску якого брали участь президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян, зламався на другий день роботи. Через поломку потягу деякі пасажири були змушені були вистрибувати з поїзда та добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Укрзалізниця Показати IP 3 Грудня 2018 23:34
Міністр гіперлупів зайнятий гіперлупами. Не заважайте йому.
Анатоль_ Показати IP 3 Грудня 2018 23:35
Хоч возять i за тое велике спасiбо залiзничникам. А до труднощiв ми люди звичнi, перетерпимо!
хехъ до Анатоль_ Показати IP 4 Грудня 2018 07:07
вы, товарищ, не из партии ли большевиков?
Петро до Анатоль_ Показати IP 4 Грудня 2018 09:20
Ось із-за таких терпіл ми так і живемо!!!Скільки можна терпіти ще це знущання над народом???
За УЗ Показати IP 4 Грудня 2018 10:45
Чего вы добиваетесь такими статьями? Билет на немецкую электричку с часом езды стоит от 10 евро. Вы хотите таких цен?
хехъ до За УЗ Показати IP 4 Грудня 2018 13:00
немецкая электричка идет практически пустая,светлая, чистая и не вонючая. Никто не вопит - не выгодно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus