USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люди у клітках: «ГаРмИдЕр» презентував лучанам експериментальну прем’єру

2 Квітня 2017 20:00
Глядачі ставали акторами під час експериментальної гри-читки від театру-студії «ГаРмИдЕр» за незвичною та цікавою п’єсою «Лист у зоопарк».

Експериментальна прем’єра «Лист у зоопарк» відбулася 2 квітня у Луцьку.

Режисер театру-студії «ГаРмИдЕр» Руслана Порицька перед початком вистави розповіла, що цього разу відбуватиметься гра-читка, коли актори імпровізують, читаючи надрукований текст п’єси. Музику на сцені виконував гурт «ВОДА». Виставу приурочили до Міжнародного дня театру, попередньо запросивши усіх охочих приходити на кастинг, де відбувався відбір акторів для вистави. Для участі відібрали чотирьох учасників, які виконають ролі у виставі «Лист у зоопарку» за п’єсою Ганни Яблонської. Авторка п’єси Ганна Яблонська трагічно загинула під час теракту в аеропорту «Домодєдово» у Москві, залишивши після себе чимало цікавих творів.

Режисер зауважила, що не може передбачити сама, що відбуватиметься на сцені. З на годи Дня театру до імпровізованої гри вирішили залучити глядачів. Так, двоє з них долучилися до гри-читки.

Дивовижна експериментальна вистава, дія якої відбувається у зоопарку, а персонажами є Директор зоопарку, Поштарка, Двірник, Шаман, Дівчина, персонажі бразильського серіалу Хорхе, Марихуана та тварини, які перебувають у клітках, отримала гучні оплески публіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus