USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ліві у Луцьку відсвяткували Першотравень мітингом. ФОТО

1 Травня 2009 16:00
В обласному центрі Волині відбувся мітинг, присвячений Міжнародному дню солідарності трудящих, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Контингент учасників складався переважно з осіб пенсійного віку. Всього можна було нарахувати орієнтовно півтори сотні мітингарів.
Захід відбувався біля входу у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Найбільше було партійної символіки Комуністичної Партії України, а також – 2 прапори Соціалістичної Партії України.
 
Перед учасниками мітингу виступили представники КПУ та СПУ, зокрема перший секретар Волинського обкому Компартії Станіслав Пхиденко і член Волинського обласного комітету Соцпартії Роман Поліщук.
Промовці вітали присутніх зі святом Першого травня, активно критикували нинішню владу і закликали голосувати за свої політичні сили.
 
Завершився мітинг так, як і почався – з пісень радянської епохи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Економ Показати IP 1 Травня 2009 16:19
"Промовці...закликали голосувати за свої політичні сили" - партію вікових маразматиків. На них крапку варто було поставити ще в 1991 р. прямою забороною. Тоді б не було нинішнього вбивства студента Чайки в Одесі і різного роду нарваних лже-захисників неіснуючого "отєчєства" типу "антифа"!
baker Показати IP 3 Травня 2009 12:33
молодці, так тримати... вбивство студента Чайки є наслідком його ж діяльності, 5 хлопців захищались від 15-ти як могли... не проявляв би агресії - живий би був... та і антіфа тоже придурки повні, ніфіга не розумію їх субкультури... толку з них ніякого... але слухати ці маразми УНІАНу, шо Чайка був патріотом (читай - неонацистом), а антіфа - проросійська сила - це переходить всякі межі... як так можна брехати? а треба, бо люди вірять телевізору, бігміру... слів немає просто
Андрій Калахан Показати IP 4 Травня 2009 07:58
До baker-а. І нащо виливати бруд на Максима? Він загинув за ідею, за свої переконання. І про мертвих або говорять добре, або не говорять взагалі. 5 погнали 15... Це смішно. Ви ще забулись додати, що у версії антифа ті 15 були з "розочками" і ножами...
Економ Показати IP 5 Травня 2009 13:29
До baker / "Чайка був патріотом (читай - неонацистом)" - якщо, нешановний, для вас між патріотизмом і неонацизм стоїть знак рівності, то це вже невиліковуваний діагноз. От такі неуки, які не розрізняють понять патріотизм, націоналізм і нацизм, - саме і беруть у руки ножі, оскільки клепки в голові немає - там просто пусто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus