USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лобода погладшала на центнер. ВІДЕО

26 Січня 2010 17:35
Співачка Світлана Лобода стала жертвою ожиріння. У новому кліпі вона погладшала майже на 100 кілограмів.
Українська співачка Світлана Лобода стала жертвою ожиріння. Родичі та близькі не впізнають її. За останні кілька місяців Лобода поправилась на 98 кг. Українські ЗМІ повідомляють, що учасниця «Євробачення-2009» Світлана Лобода після повернення з конкурсу закрилася у своїй київській квартирі і припинила будь-які стосунки зі своїми близькими і співробітниками.
Родичі співачки стверджують, що події останніх місяців пов\'язані з «Євробаченням», розривом з колишнім менеджментом і відсутністю особистого життя призвели до глибокого стресу і як наслідок – до повної ізоляції від зовнішнього світу.  Лобода за 5 місяців ув\'язнення в своїй квартирі набрала десятки кілограмів і перетворилася на товстуху, – повідомляє ТСН.
Все це сюжет нового кліпу Світлани Лободи на пісню «Жить легко». Зйомки відеокліпу тривали більше двох діб. Одне тільки перевтілення Світлани на товстуху зайняло близько 6 годин. Цікаво, що над гримом артистки працювала команда фахівців з Росії, творців образів у фільмі «Цар».
Ідея кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв, показати, що кожна людина, якщо сильно захоче, здатна змінити себе і оточуючих на краще.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 2 Лютого 2010 15:01
Хороший клиип, а главное - поучительный.Человек строит жизнь себе сам, от него многое зависит. И это Света показала в своем клипе. Я думаю, у нее в жизни тоже так. "задумала" - "достигла". Удачи.
Анна Показати IP 4 Лютого 2010 14:52
Нос и губы как раз соразмерны такому лицу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus