USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Логотип на вандальній клейкій фотоплівці використовувався на сході України», - Рубльов

25 Березня 2017 19:23
Голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов прокоментував акт вандалізму, який вчинили у центрі Луцька, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

«Те, що сьогодні, відбулося в центрі Луцька, нічим, крім вчиненням вандалізму, назвати не можна. Прикро констатувати, що аналогічні за візуальним змістом меми вперше дозволила поширити собі людина, яка є не лише посадовою особою органів місцевого самоврядування, а й є першим заступником Луцького міського голови. Зауважу, що дана інсталяція належить до цікавинок нашого міста і на її виготовлення, окрім спонсорських, частина коштів була виділена і з міського бюджету, - заявив Вячеслав Рубльов. - Щодо напису «украл». Мені не хочеться знову вдаватися до юридичного роз’яснення всіх тих процесів, які упродовж останніх кількох тижнів відбуваються у Луцькій міській раді. Наразі тривають суди за позовом екс-секретаря міськради пані Юлії Вусенко. Феміда і дасть остаточну оцінку усього того, що призвело до збоїв у роботі команди не лише депутатів, яких обирала громада, а й виконавчих органів Луцькміськради.

Окрім того, логотип нашої політичної сили - зовсім інший. Логотип на вандальній клейкій фотоплівці використовувався на Сході України. Його часто можна побачити на шевронах військових та волонтерів в зоні АТО.

Спроектований на фотоатракцію мем, який розповсюдили у соцмережі, можна взагалі розцінити, як глумління над всіма патріотами, які стали на захист нашої країни. Шкода, що у Луцьку знайшлася купка людей, яка взяла такий негідний приклад».

Довідково: у центрі міста невідомі заклеїли «серце» в інсталяції «Я люблю Луцьк», наліпивши на нього логотип із зображенням рослини укропу та словом «украл». Такий інтернет-мем з’явився у соціальних мережах після того, як більшість депутатів Луцької міськради проголосували за складення повноважень Юлією Вусенко, як секретаря Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кастрюлька Показати IP 25 Березня 2017 19:33
Да говорите прямо: логотип "украли Луцк" печатался в Москве...
Укроп Показати IP 25 Березня 2017 20:22
а чому зараз не використовується?
Лучанка Показати IP 25 Березня 2017 21:50
На українській мові правильно писати рослина кріп а не укроп.
А2А до Лучанка Показати IP 25 Березня 2017 22:21
Вірніше "УКРАЇНСЬКОЮ", а не" На українській мові"
Семен Показати IP 25 Березня 2017 22:53
В політичні розборки які тут описані вдаватися не хочу, бо з ними або без них людям краще жити точно не стане. А от що таке вандальна клейка фотоплівка дуже б хотілося дізнатися. Для якого саме вандалізму вона застосовується?
Анонім Показати IP 25 Березня 2017 23:02
рука москви однозначно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus