USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Локачинське районне керівництво скаржилося голові облради

22 Жовтня 2008 09:48

Голова Локачинської райдержадміністрації Олександр Александрук та голова райради Михайло Усік поскаржились голові Волинської облради Анатолію Грицюку на недостатнє фінансування Локачинського району, – 21 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».

Керівництво району під час сесії районної ради звернулось до пана Грицюка із проханням фінансової підтримки на обласному рівні. Як розповів пану Грицюку Олександр Александрук, у районі наразі існує низка проблем, на які конче необхідні гроші з обласного бюджету.
Наприклад, це стосується питання газифікації. За словами пана Александрука, у Локачинському районі із 54-х населених пунктах газифіковано – 25. На стадії завершення газифікації перебуває ще 8 населених пункти. Саме на реалізацію їх підключення, за словами голови РДА, не вистачає близько одного мільйона гривень.
«У нас найменший відсоток газифікації, найгірші у області дороги», – зауважив пан Александрук. «Нам потрібна допомога обласної ради», – додав він. Також Олександр Александрук обурився, сказавши, що «для порівняння, у Луцькому районі зроблено 90 кілометрів доріг, коли у Локачинському – всього 23 кілометра».
Також одним із проблемних питань виявилось транспортне сполучення. Пан Грицюк сказав, що у минулому році на закупівлю транспортної техніки виділено 5 мільйонів гривень. У наступному буде 10 мільйонів. «Це питання 2009-гого року, але це реальне фінансування», – резюмував голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Листопада 2008 14:52
що то за бред і хто його писав!!!!імена навіть неправильно написані! а фото прикріплене --то шо іздевательство????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus