USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Локдаун – діагноз некомпетентності влади», – Ігор Палиця

22 Грудня 2020 13:21
Січневий локдаун загрожує Україні епідемією безробіття. У цьому переконаний народний депутат від Луцька, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

«Карантин головного мозку косить урядовців у владних кабінетах на Грушевського, 12 і позбавляє сенсу всі їхні дії. Уряд далі наполягає на введенні локдауну в січні, хоча безглуздішого рішення зараз придумати важко», – пише політик у Facebook.

Читати ще: «Ні вбивству країни!»: Ігор Палиця категорично проти «новорічного» локдауну

«Незаперечний факт – захворюваність на COVID-19 поступово йде на спад по всій країні. У неділю зафіксовано трохи більше 8,3 тис. нових випадків, а у вівторок – 8 512.

Останній пік був ще 28 листопада – 16,3 тис. хворих. Аж у двох (!) областях – Одеській та Миколаївській – лікарні для пацієнтів з коронавірусом заповнені більш як на 50%.

Якщо так піде далі, то січневий карантин застане українців зненацька, а заробляти залишиться хіба що на продажу залишків особистого майна в ломбардах, адже локдаун сприятиме епідемії безробіття.

Тенденція зменшення захворюваності спостерігається вже майже місяць, та уряд чомусь не відчуває всієї безглуздості своєї ідеї закрити країну на жорсткий карантин.

Читати ще: «Святковий локдаун здатен добити бізнес», – Ігор Палиця

Панове міністри, прокиньтесь, ви лише знищуєте економіку, бізнес, викликаєте новий пік епідемії зубожіння. До того ж, вже почали діяти додаткові, запроваджені з 19 грудня, карантинні обмеження стосовно масових та святкових заходів. З якого дива?

Локдаун – не панацея, навпаки, це діагноз влади, її хронічної некомпетентності. Ліки проти такої хвороби лише радикальні – перезавантаження на Грушевського. Економіка вже в «реанімації», треба підключати професіоналів і ухвалювати зважені рішення для її порятунку», – підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2020 13:55
От тут я згідний з Палицею, всі дії уряду в цьому плані, та й не тільки, абсолютно безглузді. Вся Європа стогне від нового штаму коронавіруса, проте сполучення з англією не зупиняють. Таке враження що йде політика - якщо не дали грошей, то нехай хоч новий штам прийде.
Коля до Лучанин Показати IP 22 Грудня 2020 18:31
Щось ви попутали. Сполучення з Англією закрили майже всі країни, на сьогодні.
Лучанин до Коля Показати IP 22 Грудня 2020 20:44
"Міністр інфраструктури Владислав Криклій написав у себе в Telegram, що Україна поки не буде закривати авіасполучення з Великобританією."(С) - всі засоби масової дезінформації датою 21.12.2020
Як це? Показати IP 22 Грудня 2020 18:26
40 країн припинило зв'язок з Великобританією: https://112.international/society/over-40-world-countries-close-borders-for-travelers-from-uk-57543.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus