USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Святковий локдаун здатен добити бізнес», – Ігор Палиця

11 Грудня 2020 18:08
Черговий карантин, який діятиме з 8 до 24 січня, лише поглибить економічну кризу в Україні. У цьому певен народний депутат від Луцька, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

Вихід слід шукати у локальному запровадженні карантинних заходів, залежно від епідеміологічної ситуації у тому чи тому регіоні, вважає парламентар.

«Економіка вже в локдауні чи навіть нокдауні: за підсумками листопада інфляція пришвидшилась до 3,8%, бізнес терпить величезні збитки, катастрофічно зростає рівень безробіття. Будемо відверті: доплат на підтримку робочих місць від влади годі сподіватися, через ризики локдауну в січні підприємства недоотримають значну частину доходів, політика уряду не сприяє залученню іноземних інвестицій. Повністю незрозуміло, за рахунок чого країна виходитиме з глибокої економічної кризи», – висловився політик у Facebook.

Читати ще: Діра в бюджеті – 112 мільярдів. Україні потрібна податкова реформа, – Ігор Палиця

«Вже потрібно долати результати таких недолугих рішень уряду як карантин вихідного дня чи післясвятковий локдаун. Щоб закрити дірки в бюджеті, влада сподівається десь знайти близько 60 мільярдів гривень. Розрахунки отримати кредити МВФ, за які мають сплачувати наші діти та онуки, не виправдались. Отже, влада просто включить друкарський верстат, що прискорить інфляцію та зубожіння українців, знищення малого та середнього бізнесу», – наголошує нардеп.

«Є всі підстави прогнозувати, що черговий карантин з 8 січня лише поглибить економічну кризу, якщо, звісно, не аналізувати ситуацію із захворюваністю у кожному регіоні та не вводити карантинні заходи локально», – підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus