USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лоукостер Wizz Air запустив тарифи на скасовані рейси Ryanair

11 Липня 2017 08:00
Одна з найбільших лоукост-авіакомпаній Європи Wizz Air запустила сьогодні "рятувальні" тарифи від 15 євро для пасажирів, яким загрожує сьогоднішній анонс про ануляцію всіх рейсів авіакомпанії Ryanair з України.

Пасажири, у яких є скасований рейс авіакомпанії Ryanair між Києвом та лондонським аеропортом Stansted або Ейндховеном, а також між Львовом та берлінським аеропортом Schonefeld або Вроцлавом, можуть забронювати квитки за зниженою ціною, але повинні пред'явити своє оригінальне бронювання на Ryanair.

Wizz Air запустив ці унікальні "рятувальні" тарифи від 15 до 35 євро, щоб зменшити кількість пасажирів, які постраждали від скасування виходу в Україну Ryanair. Кількість "рятувальних" місць залежатиме від наявності вільних місць, тому пасажирам рекомендується швидко забронювати квиток.

Акція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus