USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Wizz Air» скасовує поділ на великий і малий ручний багаж

10 Липня 2017 16:52
«Wizz Air» запроваджує великі зміни. Бюджетні авіалінії збираються ліквідувати поділ на великий і малий ручний багаж. І це тільки частина запланованих змін, повідомляє Волинський Монітор з посиланням на wprost.pl.

До цього часу у «Wizz Air» малий ручний багаж можна було брати на борт літака без додаткової оплати, а за великий багаж, який здавали у вантажне відділення, потрібно було платити. Зараз це зміниться. З 19 липня скасують поділ на малий і великий ручний багаж, замість нього запровадять новий розмір, який буде платним (найімовірніше, ціна становитиме середнє арифметичне вартості двох попередніх видів).

Оплата буде гарантією того, що пасажири можуть тримати багаж при собі. Якщо вони не внесуть цієї оплати, їхні речі потраплять до багажного відділення. Оплата не буде обов’язковою, однак, вона дозволить першим 80 пасажирам, які оплатять ручний багаж, взяти його на борт. Чим більший літак, тим більший ліміт – при цьому пасажири, які не оплатять ручного багажу, повинні розраховувати на те, що їхній багаж потрапить у вантажний відсік.

Зміни набудуть чинності 19 липня, але стосуватимуться польотів із 29 жовтня (нова політика буде обов’язковою для операцій, здійснений після 19 липня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus