USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Wizz Air літатиме зі Львова до Вроцлава 4 рази на тиждень

12 Вересня 2017 15:17
Лоу-кост Wizz Air має намір з червня 2018 року збільшити число польотів на лінії Львів-Вроцлав до чотирьох рейсів на тиждень. Про це повідомляє avianews.com з посиланням на прес-службу компанії.

У продаж квитки на додаткову частоту надійдуть в найближчі кілька тижнів.

"Наголошуючи на своїй прихильності до регіону, Wizz Air радий продовжувати своє продуктивну співпрацю з Міжнародним аеропортом Львів ім. Данила Галицького і пропонувати ще більше нових можливостей в майбутньому", - заявили в Wizz Air.

Рейс Львів-Вроцлав лоу-кост запустив 13 квітня 2017 року, повернувшись до Львова після дворічної перерви в польотах.

Зараз рейси за цим маршрутом виконуються два рази на тиждень. З 21 вересня додасться третя частота по середах.

Наразі Wizz Air також виконує рейси зі Львова до Берліна. Раніше польоти зі Львова до Лондона, Ейндховен, Берлін, Меммінген, Будапешт, Вроцлав і Краків планував почати ірланскій лоу-кост Ryanair, проте в липні бюджетник оголосив про відмову від виходу на український ринок через те, що не зміг досягти угоди про польоти з аеропортом Бориспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus