USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Лояльними» до перевізників у Луцькраді не будуть

13 Березня 2012 10:33
Луцький міський голова Микола Романюк закликав Василя Байцима не поводитися більше «лояльно» з перевізниками ‒ лучани і далі скаржаться на відсутність чи невпорядковану роботу громадського транспорту.
Про це йшлося під час оперативної наради у стінах мерії.
Як повідомила начальник відділу звернень громадян міськради Лариса Карпʼяк, загалом упродовж останніх двох тижнів до Луцької міської ради щодоби зверталося 46 лучан. Загалом надійшло 637 звернень, майже половина з яких стосувалося надання інформаційної та консультаційної допомоги щодо правильного оформлення документів, порядку надання тих чи інших послуг.
З її слів, ще 86 звернень, які надійшли з 27 лютого, стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло». Такі звернення, традиційно вже, – на другому місці.
Ще у півсотні випадків лучани скаржилися на пориви водопроводів, затоплення підвалів каналізаційними стоками та інші проблеми, вирішувати які покликане ДКП «Луцькводоканал».
88 дзвінків надійшло з наріканнями на неналежне електрозабезпечення, ‒ усі вони, за словами Карпʼяк, направлені на реагування ПАТ «Волиньоблененрго».
25 і 17 звернень відповідно надійшло до міськради з проханням вирішити проблеми безпритульних тварин та впорядкувати роботу міського пасажирського транспорту. Зокрема, мешканці скаржаться на відсутність «маршруток» №9а, 10, 23, 26а, 30, 32 та 47 у ранкові години, маршрутки №18 – ввечері та великий інтервал руху тролейбуса №12.
Щодо руху транспорту, то міський голова Микола Романюк закликав відділ транспорту і зв’язку, а також свого заступника, який курує це питання, Василя Байцима не поводитися більше «лояльно» з перевізниками.
«Якщо до кінця березня не буде GPS встановлено і збігатися з системою «Візора», який виграв конкурс ще в 2010, то з усіма будуть розірвані договори. Люди жаліються, не можуть на роботу, додому дістатися, а вони бастують тут під стінами міськради!» ‒ зауважив Романюк.
Він також додав, що неодноразово чув нарікання пасажирів на бруд в салонах «маршруток» і закликав фахівців відділу транспорту і зв’язку провести перевірки автобусів.
Що ж до скарг на проблеми з безпритульними тваринами, то, попри хороше ставлення до них, переконаний градоначальник, треба й позбуватися зграй таких собак, особливо у велелюдних місцях.
«На проспекті Соборності – я сам свідок, як 8 собак вскочили на зупинку – люди не знали, де подітися… Я розумію, що треба лояльно ставитися до тварин, але…притулок переповнений, і треба щось вирішувати», ‒ відзначив Романюк. Його заступник Лариса Соколовська на це відповіла дещо іронічно: «Кожному депутатові по 10 собак!». Мова про тих, які голосували за те, щоб не знищувати безпритульних тварин.
Луцький мер також доручив комунальникам міста впродовж 10 днів прибрати двори багатоповерхівок, забезпечити благоустрій місць, де були пориви мереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
батько двох дітей, той, хто взяв собаку з притулку Показати IP 13 Березня 2012 11:54
"Лариса Соколовська на це відповіла дещо іронічно: «Кожному депутатові по 10 собак!». Мова про тих, які голосували за те, щоб не знищувати безпритульних тварин" - це не компетенція депутатів місцевих рад, це - Закон України і депутати його дотрималися. А от градоначальник і його заступниця тихцем віддають накази розкидати трутку, наражаючи таким чином на небезпеку не лише собак, в тому числі і хазяйських, а й маленьких дітей. Що робити, пане голово? Розширити притулок,кажуть площа це дозволяє. Бо досі притулок розбудовували і облаштовували волонтери - за власні, благодійні та спонсорські кошти. А ви - не бідний чоловік - серед таких помічені не були. Хоч стрічку на притулку і перерізали.
Захисник Соколовської хоч вона і дур..... Показати IP 13 Березня 2012 15:17
Якби Вашу детину (не дай бог покусала сабака) можливо реакція у Вас була б іншою...
Мама Показати IP 13 Березня 2012 18:51
Вбивайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus