USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Садочки Луцька на карантин закривати не будуть

25 Січня 2016 10:15
У Луцьку не будуть закривати дитсадки на карантин. Про це повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Згідно з інформацією управління Держсанепідемслужби, в області минулого тижня цією хворобою, зокрема гострими респіраторними вірусними інфекціями і грипом, захворіли не менше ніж 30 дорослих людей, у шістьох виявили вірус каліфорнійського грипу. Зараз в обласній інфекційній лікарні перебувають близько 30 дорослих пацієнтів, і у трьох з них зараз виявлена тяжка форма пневмонії. У зв'язку з цим у трьох найбільших містах Волині вже оголосили карантин, з сьогоднішнього дня закриті школи у Луцьку, Нововолинську і Кузнецовську. В Луцьку і Кузнецовську школи не працюватимуть протягом тижня, у Нововолинську вирішили це зробити на два тижні, в той же час там не будуть працювати і дитячі сади.

Як повідомив керівник управління освіти Луцької міської ради, у Луцьку дитячі садки закривати не будуть, однак він рекомендує батькам не водити дітей до садочків і максимально обмежити їх перебування у людних місцях. Даних про те, чи будуть закривати технікуми і виші, поки немає", - заявив кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Січня 2016 12:07
Зате додумались сьогодні вакцинацію від поліомієліту розпочати: а що там карантин, головне план виконати в пік захворюваності діток прививати- д*біли.
Лучанин Показати IP 25 Січня 2016 18:10
які ВИШі ??? У політесі до 1-го березня і так в студентів зимові канікули !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus