USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ЛПЕ дали дозвіл на отримання майже мільйону гривень в кредит

30 Червня 2016 13:55
Дозвіл на отримання овердрафтового кредиту депутати надали Луцькому підприємству електротранспорту.

Про це йшлося під час 10-jї сесії Луцької міської ради 30 червня.

Депутати розглянули проект рішення про надання дозволу на отримання овердрафтового кредиту у сумі 998,5 тисячі гривень Луцькому підприємству електротранспорту.

Як зауважив директор ЛПЕ Ігор Грицюк, спочатку передбачалося надати дозвіл на отримання овердрафтового кредиту терміном на 12 місяців з правом пролонгації на 365 днів однак члени комісій рекомендували обмежити термін 12 місяцями. По закінченню терміну питання розглядатимуть докладніше.

На запитання депутата Григорія Пустовіта про експлуатаційні втрати підприємства на місяць та на рік, Ігор Грицюк відповів, що доходи становлять 21,115 мільйона, витрати – 17,934 мільйона. Попри те, що підприємство могло б бути прибутковим, мільйони витрачаються на погашення боргів минулих років. З його слів, якби ЛПЕ отримувало в повних обсягах компенсацію за перевезення пільгових пасажирів, воно було б прибутковим.

У підсумку, депутати підтримали проект рішення, дозволивши взяти кредит терміном на 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Червня 2016 16:19
О тепер всьо чотко і понятно, чого так пропихали нового директора. . Я даже знаю що буде з тими грошима, що отримають а кредит
Лучанин Показати IP 30 Червня 2016 17:35
На що кредит? Знову написали що нас на**али? Чи може це гроші щоб розрахуватися з працівниками підприємства?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus