USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кошти, передбачені для ЛПЕ, оплачені казначейством ще вчора, - Ігор Поліщук

14 Червня 2017 17:41
Необхідні кошти для погашення заборгованості КП "Луцьке підприємство електротранспорту" перераховані міськрадою і оплачені казначейством.

Про це повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На ВолиньPost є стаття про те, що гроші, які я обіцяв на ЛПЕ для погашення заборгованості не прийшли на підприємство.

Зазначені кошти оплачені казначейством ще вчора, про що є відповідний документ, фінансування вже поступило на підприємство.

Брехня, залякування колективу та покровительство колишніх начальників не дозволять Ігорю Грицюку далі розграбовувати підприємство та продовжувати ті корупційні процеси, які донедавна так гарно були відпрацьовані на підприємстві. Колишні начальники залишаться без "долі" в комунальному бізнесі, якби вони не старались.

Якби Ігор Грицюк менше займався "схемами" та "трансляцією спічів", які передають зі штабу, а більше господарською діяльністю підприємства, то і справи на ЛПЕ були б набагато кращі.

Після звільнення Ігоря Грицюка з посади на підприємстві відбудеться аудиторська перевірка", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, грошима ЛПЕ розпоряджається виключно чинний директор підприємства Ігор Грицюк, якого депутати міськради рекомендували звільнити за зловживання та численні претензії до його роботи. Нещодавно під час наради трудового колективу, яка нещодавно відбулася, Ігор Грицюк погрожував звільненням «усім, хто посміє протестувати чи багато говоритиме».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus