USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучан кличуть на безкоштовний перегляд фільму Романа Поланські

15 Листопада 2018 16:18
Вечірній кіноперегляд фільму Романа Поланські «Піаніст» від проекту «Lutsk night cinema» відбудеться 16 листопада у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5). Захід розпочнеться о 19:00.

«Ця картина дуже серйозна, говорить із глядачем на далеко не веселі теми. І від того фільм є дуже сильним. Ми просто захотіли показати глядачам дуже суворе кіно. Головне, чого ми хочемо досягти – це щоб наші глядачі замислились над своїм життям, чого воно варте», – діляться думками про стрічку організатори події.

Проект «Lutsk night cinema» веде пропаганду здорового способу життя. Це означає, що на захід суворо заборонено приносити із собою алкоголь або приходити у нетверезому стані. Натомість будь-хто охочий матиме змогу поласувати смачними чаєм, кавою те печивом. Рекомендується приходити в компанії друзів та близьких.

Вхід на подію вільний. Реєстрація відсутня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 15 Листопада 2018 19:13
Будь-ласка:)
Навуходоносор Показати IP 15 Листопада 2018 19:17
Фильм стоящий, Полански гениально снял трагедию войны. Рекомендую сходить всем, кто любит настоящее кино, а не ту низкопробную шелуху, которая снимается недалеко от Лос-Анжелеса на тамошней "фабрике грез". Кроме фильма "Спасти рядового Райена", невозможно вспомнить что-либо талантливое, снятое "Голливудом" на тему второй мировой войны. Одни примитивные "стрелялки", в которых сюжет один - "железные Арни" крошат всех супостатов (особенно с узким разрезом глаз) в кровавое месиво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus