USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи розриють центр міста. Лучан кличуть на діалог

3 Лютого 2015 11:29
Круглий стіл на тему: «Чи доцільним є будівництво підземного переходу із торговим закладами у центрі Луцька?» відбудеться завтра, 4 лютого, о 15 годині в Палаці культури міста Луцька. Лучан запрошують на обговорення за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 1. Про це інформує громадський активіст ініціатор кампанії «СТОП-перехід» Юрій Моклиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІДЗЕМНИЙ ПЕРЕХІД В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА ОБГОВОРЮЮТЬ: ЖОДНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Будівництво підземного переходу з торговими точками у центрі Луцька пропонується нам, лучанам, як важливий соціальний проект, який посприяє у вирішенні проблем, пов’язаних із дорожньо-транспортною інфраструктурою. Насправді, пропозиція виглядає як звичайний комерційний проект, місцями не дуже зручний для людей.

І справа не тільки в труднощах, які створить лучанам будівництво даного об’єкту, а й в тому, що не зовсім зрозуміло як ініціатори проекти збираються побороти проблему. А ще важче зрозуміти з якою саме проблемою вони борються.

Оскільки питання стосується реконструкції самісінького центру Луцька, яка проводитиметься під комунальною територією (яка належить лучанам), потрібен діалог. Очевидно, що будівництво підземного торгового центру – це процес, який матиме значний вплив на перебування мешканців та гостей в центрі Луцька. Тому перш, ніж приймати такі рішення, треба добре все зважити.

Активісти громадської кампанії «СТОП-перехід» пропонують винести на розсуд громадськості невигідну забудовникам позицію та непопулярну поки що в суспільстві тезу, що підземні переходи – це хибний шлях розвитку міста.

З готовністю вислухати аргументи і контраргументи запрошуємо всіх зацікавлених до участі у круглому столі, який відбудеться в середу, 4-го лютого, в Палаці культури міста Луцька. Початок – 15.00.

До слова, на захід запрошуються представники Луцької міської ради (виконавчі органи, які відповідають за містобудівні рішення, члени виконкому, депутати), представники забудовників, громадські активісти, експерти, науковці, політики, представники ЗМІ. Питання, які розглядатимуться під час засідання круглого столу, стосуватимуться також підземного переходу, пропонованого по проспекті Соборності, тому присутність представників цієї сторони процесу буде доречною.

Контактний телефон Юрія Моклиці: 095-63-11-896
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 3 Лютого 2015 11:39
Нехай зроблять нормальний світлофор на перехресті Волі-Винниченка-Паркова, і не потрібно буде рити землю.
Валік Показати IP 3 Лютого 2015 11:50
Краще хороші світлофори без підземок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Set Показати IP 3 Лютого 2015 12:07
Біля Променя нехай зроблять підземний перехід,, а то не пройти не проїхати в годину пік. Але наші люди завжди будуть проти "підземних". адже це ж тре спуститись піднятись. Легше вскочити перед машиною і вперед...
Корінний лучанин Показати IP 3 Лютого 2015 13:55
НЕ ЧІПАЙТЕ ЦЕНТР ЛУЦЬКА І НЕ РОБІТЬ ДЕРИБАН, БО ЛИХО ВАМ (ЧИНУШІ МІСЬКРАДИ!) БУДЕ !!! Лучани вам , "шановні", НІКОЛИ ЦЬОГО НЕ ПРОБАЧАТЬ!
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2015 15:36
Ви вже дістали, мля, зі своїми псевдопокращеннями. Біля Там-Таму треба - то не роблять. А в центрі нахъ не потрібен - так будь ласка
Балабол до Лучанин Показати IP 3 Лютого 2015 22:10
Якщо собаці не має що робити то він .....
Стася Показати IP 3 Лютого 2015 17:25
Який перехід? Навіщо? Ви ж не зробите його якісно, а на тяп-ляп, аби гроші взяти в кишеню. Є інші проблеми у місті.
свс Показати IP 3 Лютого 2015 17:50
Для всех противников подземного перехода в Луцке,желаю построить свинарник,и рыть не надо..................................Учитесь у Ровно,там давно уже есть.И не спрашивали у какой то "громады".
Хлоп до свс Показати IP 3 Лютого 2015 18:31
А в Париже есть Эйфелева башня. А в Москве мавзолей.
Нам нічого не треба Показати IP 3 Лютого 2015 19:41
ДІЙСНО В РІВНОМУ Є БЛИЗЬКО СЕМИ ПІДЗЕМНИХ ПЕРЕХОДІВ. АЛЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ ЩО РІВНЕ ТО МІСТО, А ЛУЦЬК ТАКИЙ СОБІ НАПІВ МІСТО-НАПІВ СЕЛО. ТАК ЩО НАМ ВОЛИНЯКАМ ПЕРЕХОДІВ НЕ ТРЕБА, ВИ ЩЕ В ЛЮБАШОВІ ПЕРЕХОДИ ЗАПРОПОНУЙТЕ...
Волинянин Показати IP 3 Лютого 2015 19:50
Не згідний що Луцьк таке вже й село в порівнянні з Рівне. Нам також треба підземку в центрі, щоб на місто були схожі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus