USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці луцької багатоповерхівки – третій день без газу

2 Лютого 2018 16:01
Багатоповерхівку в Луцьку на Привокзальному районі залиши без газопостачання. Мешканці нарікають, що справно сплачують за комунпослуги й не розуміють, чому з ними так вчинили, пояснення від працівників ПАТ «Волиньгаз» так і не отримали.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася лучанка Оксана.

З її слів, мешканців будинку №19 на вулиці Гулака-Артемовсього попередили 31 січня, що будуть проводити перевірку газових приладів та обладнання з 9 до 17:00 години. Втім, їхні роботи вже тривають третій день і весь будинок страждає.

«Ми справно сплачуємо за комунпослуги, порушень у нас немає, газу - теж. Я вважаю це протиправним. У багатьох є маленькі діти, вода в крані крижана, ну так не можна! Коли ми говорили з майстрами, то адекватної відповіді не отримали: «коли зробимо - тоді зробимо», «не до нас питання.

У сусіда не було свіжого акту перевірки димоходу - йому відключили газ. Я вважаю, що так не можна ставитися до людей, варто було б дати хоча б два дні на вирішення проблеми. Звісно, безпека першою чергою, ми розуміємо їх, але треба це робити по-людськи», - каже пані Оксана.

Тим часом, керуючий Луцьким відділенням ПАТ «Волиньгаз» Руслан Сахарчук обіцяє, що вже сьогодні планові роботи на вищезазначеному об’єкті завершать.

«Відключення відбулося у зв’язку з планово-технічним обслуговуванням і встановленням індивідуальних вузлів обліку газу. Три дні був відключений не весь будинок, адже проблематика виникла лише щодо двох під’їздів - важко було знайти всіх мешканців. Ми виявляли, що люди самовільно підключили колонки, таких користувачів відключаємо поки вони матимуть відповідних дозволів. Відновлення газопостачання плануємо сьогодні»,- запевнив Руслан Сахарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 2 Лютого 2018 17:34
тоді все вірно! молодці!
Лучанка Показати IP 2 Лютого 2018 18:51
Нашим людям не догодиш: вже ш БЕЗКОШТОВНО ставлять індивідуальні лічильники і то погано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus