USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан навчали шоколадної справи

19 Липня 2016 12:07
Мабуть, немає більшої радості для школярів, як літні канікули. Хтось разом з батьками їде відпочивати на море, інші весело проводять час у бабусі в селі. Тим діткам, які все-таки лишаються в Луцьку, теж не доводиться сумувати.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», в рамках програми «Сучасна освіта», тричі на тиждень організовує цікаве дозвілля для юних лучан. У вівторок, п’ятницю та неділю впродовж усього літа в арт-галереї ЦУМу для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку відбуваються цікаві майстер-класи, де дітлахи власноруч виготовляють вироби з різноманітних матеріалів.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Цього разу приміщення арт-галереї перетворилося на шоколадну фабрику. Тут малеча змогла відчути себе справжнісінькими шоколатьє, адже їм доручили важливу місію – власноруч виготовляти цукерки.
Як і годиться, маленьких майстрів шоколадної справи одягли у фартухи, і робота закипіла.

Координатор проекту «Фонд розвитку навчальних закладів» Борис Смаль каже, що ідея проводити майстер-класи виникла в батьків, які вже створили Фонди розвитку у школах та дитсадках, де навчаються їхні діти. Мета таких заходів – урізноманітнити дозвілля дітей під час канікул.
Для виготовлення смакоти діти використовували цукрову пудру, яка перетерта з горіхами і молочним шоколадом. Готові вироби юні шоколатьє занурювали у топлений молочний шоколад, після чого декорували солодощі кунжутом, полуничною пудрою та кокосовою стружкою. На столі один за одним з’являлися шоколадні ангелочки, сердечка, зірочки.
Шоколадне свято сподобалося не лише дітям, а й їхнім батькам. Вони активно допомагали своїй малечі виготовляти смаколики, а думками поринали в дитинство.

Всі шоколадні вироби діти поклали у іменні шоколадні корзинки та забрали додому.
Після майстер-класу учасникам вручили сертифікати, які засвідчують, що вони стали шоколатьє майстерні шоколаду.
Після завершення солодкого дійства, свято продовжили аніматори.

Протягом літа в арт-галереї організують 40 майстер-класів різноманітної тематики. Щоразу тут навчатимуть дітей чомусь новому. Усі охочі взяти участь у цікавих майстер-класах можуть записатися на заняття у найближчих Офісах розвитку кварталу Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vox populis Показати IP 19 Липня 2016 12:16
Скільки коштує участь в такому майстер-класі?
Учасник до Vox populis Показати IP 19 Липня 2016 12:45
Безкоштовно. Потрібен тільки попердній запис
Лучанка Показати IP 19 Липня 2016 13:21
Ми дуже хотіли прийняти участь в цьому майстер-класі, але місць уже не було.
Юля Показати IP 19 Липня 2016 13:47
Мої любі не беріть в руки той шакалад бо він від Парашенка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus