USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан штрафуватимуть за викидання сміття на вулицю

12 Квітня 2016 14:33
Муніципальна поліція штрафуватиме тих лучан, які викидають сміття на вулицю.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 12 квітня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, у період з 21 березня по 9 квітня на виконання у ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» передали 26 звернень громадян. Про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів нарікали мешканці вулиць Гірна, 3, Градний узвіз, 2, Верещагіна, 5, Вавілова, 5, Огієнка, 20, Володимирська, 87, Захарова, 14, Гущанська, 81, Вороніхіна, 41, проспект Грушевського, 1, Соборності, 14-16. Також мешканці повідомляли про відкриті колодязі зливової каналізації біля будинків на вулиці Карпенка-Карого, 11 та по проспекту Грушевського, 19. Окрім цього, лучани просили вивезти звалища сміття на вулиці Сагайдачного, 5, Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, Чернишевського, 164.

Посадовець звернула увагу керівників комунальних підприємств на особисту відповідальність за прибирання прибудинкових територій.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зауважив, що у засміченні винні мешканці, які не хочуть встановлювати сміттєві баки біля будинків. Щодо вирішення питання працюватиме Муніципальна поліція, зважаючи на те, що штраф за викидання сміття становить 340 гривень, а сміттєвий бак коштує 350 гривень. Околиці міста, мовляв, перетворені на «напів-Брище».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2016 15:33
А оце я рахую правильно! Тільки системою штрафів можна навчити народ. Наприклад в Німеччині, за безквитковий проїзд - штраф 500 євро. От би нам так...
нхя не смішно Показати IP 12 Квітня 2016 15:39
У засміченні винні камсамольці, які нездатні організувати прибирання міста таким чином, щоб у місті не було зон "вільних від прибирання" і щоб значна частина міста (парки, прибережні зони, узбіччя доріг тощо) прибирались не раз на рік методами камсамольсько-комуністичних суботників, а регулярно. Винні камсамольці, які нездатні "построїти" луцьку свиноту, що с\ре на ходу під себе і навколо себе.
Олександр Показати IP 12 Квітня 2016 15:41
Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зауважив, що (у засміченні винні мешканці, які (не хочуть) встановлювати сміттєві баки біля будинків.) А для чого міська рада, жеки- дармоїди за що ми платимо. Що до штрафів це правильно
Жеки-дармоїди!!! до Олександр Показати IP 12 Квітня 2016 16:34
То точно. Реально що видно зроботи жеків це вивіз сміття та прибирання прибудинкової території(та і це велика заслуга прибиральниці жеку) А куди ідуть гроші які платяться за "утримання будинку" 80-100грн щомісяця це питання)) ні ремонту в під"їзді за 20років, ніфіга!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus