USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мікрорайоні Львівської просять відремонтувати двір

21 Грудня 2017 15:02
Внести прибудинкову територію на вулиці Чекаліна до переліку дворів, капітальний ремонт яких здійснюватиметься у наступні два роки, рекомендували члени профільної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 грудня.

До депутатів звернулися мешканці будинку №11 на вулиці Чекаліна щодо ремонту прибудинкової території та освітлення цієї вулиці.

Як пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, поряд вже відремонтували прибудинкові території за адресами вулиця Львівська 61, 61а та 61б. Вказаний двір, зі слів посадовця, справді перебуває у жахливому стані, там немає зовнішнього освітлення – це єдина прибудинкова територія у мікрорайоні, яка наразі не відремонтована.

Члени комісії рекомендували включити вказану прибудинкову територію до переліку прибудинкових територій, які капітально ремонтуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus