USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан закликають долучатися до «Варти порядку»

21 Лютого 2014 13:26
Небайдужі до громадського порядку у місті мають змогу зголошуватися до нового громадського формування.

Про це йшлося під час прес-конференції представників «Варти порядку», що відбулася 21 лютого у Луцьку.

Як повідомив голова Асоціації ветеранів і пенсіонерів «Беркут-Волинь» Антон Цісарук, організація відкрита перед усіма громадянами. Наразі обрали старшину «Варти порядку», це легалізоване громадське формування, яке діє на підставі закону «Про участь громадян в охороні правопорядку». Функціонує пункт, де приймають у члени цього громадського формування. Він розташований на вулиці 8 Березня, 2 у Луцьку. Контактний телефон – 242190.

Для того, щоб долучитися до «Варти порядку», потрібно подати заяву, копію паспорта, дві фотографії, автобіографію. Відбуватиметься також перевірка щодо судимості. Людей, які мають непогашені судимості, схильних до правопорушень, не прийматимуть у формування. Кожен, хто буде задіяний у охороні громадського порядку, матиме посвідчення, пов’язку та нестиме службу спільно з працівниками міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 21 Лютого 2014 13:41
це вин стильки вже дармовий хлиб из Валентином исти буде-пока милиция ?
Я Показати IP 21 Лютого 2014 14:20
щось не зрозумів, міліція - фінансуеться з бюджету, тепер ще КП "Самоборона" чи як там його назвали теж з бюджету, тепер ще варта порядку... Нікому не здаеться, що забагато охоронців у нас буде? Але не це головне, головне,що всі ці новостворені ради, кп і т.п. створюють додаткове навантаження на бюджет... Де зміни? Все для того щоб інших пустити до "кормушки"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus