USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безкоштовне тренування у Луцьку - на допомогу дітям

28 Жовтня 2014 09:30
У Луцьку пропонують безкоштовно потренуватись у спортивному залі і долучитись до акції по збору речей для дітей, позбавлених батьківсього тепла та любові.

"Всі ми пам’ятаємо, як в дитинстві Святий Миколай залишав нам під подушкою солодощі та подарунки. Однак є дітки, які не знайомі з цією миттю, не відчувають батьківську любов і турботу. Тому ми вирішили організувати збір необхідних речей для дітей-сиріт. Ми віримо, що свято повинно заглянути в серце кожної дитини!", - йдеться у повідомленні організаторів, яким виступає фітнес зал "Спорт Лайн".

З їх слів, щосуботи до 19 грудня об 11.00 за адресою проспект Волі, 62 у фітнес залі "Спорт Лайн" будуть проводити безкоштовні тренування, відвідувачі яких зможуть залишити для дітей-сиріт все, що вважають за потрібне: гроші, одяг, іграшки. Всі речі будуть передані в Рожищенський будинок дитини.

Варто зауважити, що це не перша акція, яку проводить колектив фітнес-клубу. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку 25 серпня відбулося вуличне тренування від "Спорт Лайн".

Цікаві тренування фітнес-клуб організував для молодих мам - спортом тут займаються разом із немовлятами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus