USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - вуличний фітнес на підтримку України

26 Серпня 2014 13:24
"Сильні духом - сильні тілом! Почни з себе! Підтримай країну!" - під такими гаслами у Луцьку 25 серпня відбулося вуличне тренування від фітнес-клубу "Спорт Лайн".

З нагоди Дня Незалежності України лучанки зібралися підтримати країну гарним настроєм і патріотичним духом. Нагадаємо, спочатку захід запланували на 24 серпня, однак, провести акцію не дозволили погодні умови.

Організатор вуличного фітнесу тренер Олена Чирук зізнається, що подібні тренування відбуваються в Луцьку не вперше. І додає: "Найбільше приємно було, що до акції долучалися звичайні перехожі". Каже, силовими вправами на рівні з дорослими займалася і маленька волинянка.

Олена переконана: "Якщо в кожному з нас живе такий патріотизм, а в країні живуть справжні українці, то ми обов'язково переможемо!".

Активна учасниця тренувань Тетяна Навроцька зізнається, що подібні заходи повинні мати місце в ці часи. "Важливо, щоб наш патріотичний дух ставав все сильнішим. Хоча, часом здається, куди вже далі... Але щодня впевнююсь в тому, що патріотизму українців немає меж. Тому я дуже вдячна тренеру Олені за можливість підтримати Україну в такий спосіб", - каже дівчина.

До слова, взяти участь у вуличному тренуванні могли усі охочі. Єдине - обов’язковий дрес-код: синьо-жовте вбрання та національна символіка (одяг, стрічки, хустинки).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
IK Показати IP 26 Серпня 2014 14:17
і скільки ті коробочки коштують?
123 Показати IP 26 Серпня 2014 15:24
реклама фітнес-клубу
124 до 123 Показати IP 26 Серпня 2014 15:53
це навіть не клуб ,а гурток сам собі режесер)))
777 Показати IP 27 Серпня 2014 08:21
Дуже гарно з вашого боку сидіти на дивані вдома і коментувати, а прийти на тренування і займатися зможе не кожен, ажде потрібно "напрягтися". Дівчата молодці!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus