USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на суботню відкриту пробіжку

15 Березня 2019 20:08
Небайдужих до спорту та здорового способу життя лучан запрошують на щосуботню відкриту пробіжку.

Так, зі слів ініціатора та однієї із організаторок заходу Катерини Табачук, щосуботи спортивний клуб «VICING» запрошує усіх охочих на колективну пробіжку в Центральному парку імені Лесі Українки, що відбудеться о 9:30.

«Ми ще з вересня місяця задля пропаганди здорового способу життя щосуботи бігаємо в парку. Запровадили такі-собі відкриті пробіжки. Запрошуємо усіх бажаючих – хто хоче почати бігати, хто не має компанії, або просто бігунів долучитися до нас», – розповідає Катерина Табачук.

Спортсменка пригадала й про крайню пробіжку, яку луцькі «вікінги» присвятили усім жінкам:

«Оскільки 8 березня було в п’ятницю, то вирішили нашу пробіжку організувати 9-го березня й присвятити її дівчатам. Але звісно запрошували і хлопців! Мою ініціативу підтримала й кваліфікований тренер, яка працює в мережі спорт клубів «Інтератлетика» Ірина Алендар. Анонсували через сторінку нашого клубу в інстаграмі та через групу у Фейсбук. Вона погодилась провести комплекс фізичних вправ для всіх. У суботу, 9-го березня, нас прийшло орієнтовно 21-22 людини. Це дуже приємно здивувало й надихнуло. Ми пробігли 5 кілометрів – 2 кола. Початківців закликали бігти менше, виходячи із власних сил. Бо починати треба в міру, з розумом. Потім Ірина провела для нас тренування. Були присідання, випади, махи, віджимання, біг на місці, вправи на прес. Різноманітні вправи, для загального навантаження і укріплення м’язів», – каже Катерина.

Зі слів організаторки пробіжок, минулої суботи всі учасники були дуже активні, виконували усе старанно.

«Тренер наш схалтурити не дасть. Такий формат тренування усім дуже сподобався і ми вирішили так і залишити на майбутнє. Тому відтепер ми чекаємо усіх на тренування щосуботи, на 9:30 ранку в парку», – зазначила Катерина, й додала, що за додатковою інформацією можна звертатись особисто до неї, написавши на її особисту сторінку в Instagram – @laskarzhevska.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus