USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Лучан запрошують на свято профтехосвіти

2 Червня 2016 21:16
Свято професійно-технічної освіти Волині відбудеться вже завтра, 3 червня, з 10 до 14 години на Театральному майдані в Луцьку.

Організатори прагнуть відродити престиж робітничих професій та провести профорієнтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька та області.

У святі візьмуть участь 20 професійно-технічних навчальних закладів області.

В рамках заходу відбудуться:

- ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами виробничого навчання навчальних закладів;

- майстер-класи професійного спрямування;

- презентація навчальних закладів профтехосвіти та позитивного педагогічного досвіду професійно-технічних навчальних закладів області із питань навчання та виховання робітничої молоді;

- виступи учасників художньої самодіяльності;

- виставка технічної творчості учнів.

На виставці-ярмарку в широкому асортименті представлять різноманітні побутові товари та вироби, садовий інвентар, сільськогосподарську продукцію, вироби з металу та дерева, швейні та столярні вироби. Охочі матимуть можливість придбати зазначену продукцію за помірними цінами.

Завдяки заходу до учнів старшої школи хочуть донести головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття у стінах ПТНЗ початкової вищої освіти та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення навчального закладу.

Учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл Луцька та області зможуть отримати відповіді на питання щодо вступної кампанії 2016 року та напрямків професійної підготовки у професійно-технічних навчальних закладах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
на сайті Батов Г.Ф. Показати IP 2 Червня 2016 22:29
Зауважимо, що Апеляційний суд вдруге поновив розслідування щодо заяв колишнього працівника Луцького вищого професійного училища про корупцію у навчальному закладі. Пояснюють це тим, що слідчий не дослідив усіх обставин справи. Доки правоохоронці шукають винних, а не знайшовши – закривають справу, Білоус знову і знову домагається через суд чесного розслідування. На місце одіозного директора прийшов новий керівник. А чоловік, який був зразковим працівником, і якому не вистачало до педагогічної пенсії лічених місяців, зараз безробітний.
Юрський період . Показати IP 3 Червня 2016 08:26
Педагог волинського училища не змирився з корупцією в навчальному закладі й почав бюрократичну тяганину із «системою». За намагання припинити корупцію в освітньому закладі чоловіка звільняли і поновлювали на роботі. Діло дійшло навіть до суду, щоправда, кримінальне провадження швидко закрили. Втім, Феміда дала ще один шанс, аби остаточно встановити справедливість. .............В плахотноії був вибір - вона його зробила , підсіла на кубло корупції . ( Див. Волинські Новини . Архів . 01.03.2015р. " Корупція в училищах Волині : Покриває влада і правоохоронці .)
1601 Показати IP 3 Червня 2016 08:44
"Писаки" з колишнього ВПУ №9, може досить Вашої писанини. Вже від тієї писанини тошнить пересічному волинянину. Всі знають що проблема не в директорах, а в таких писаках як Ви.
для 1601 до 1601 Показати IP 3 Червня 2016 18:20
Проблема не в директорах, а в злодіях, корупціонерах і тих, що їх покривають!
тошнота до 1601 Показати IP 5 Червня 2016 08:30
Тошнити буде ще досить довгий час всіх, хто пов'язаний з справами батова і К*. Пересічному волинянину буде значно комфортніше, якщо повернуть в державну казну кошти, які відмивались через ЛВПУ училищно-управлінськими ділками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus