USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучан запрошують на відкриття Пункту європейської інформації

23 Травня 2016 20:29
Пункт європейської інформації відкриють у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

Відкриття відбудеться 24 травня о 15.00 годині за адресою проспект Волі, 2.

«Пункт європейської інформації у бібліотеці – це спеціально облаштоване місце, де наші користувачі зможуть самостійно або за допомогою бібліотекаря отримати доступ до інформаційних ресурсів з питань європейської інтеграції. Було б просто чудово, щоб такі пункти запрацювали у кожній бібліотеці, яка має вільний доступ до мережі Інтернет. Сьогодні бібліотека стає своєрідним супермаркетом інформації. Тепер відвідувачі зможуть першими отримувати відповіді на питання, що стосуватимуться діяльності керівних інституцій ЄС, подорожей, європейської освіти, волонтерства, мовних курсів, медіаресурсів тощо», – зазначила директор бібліотеки Алла Єфремова.

Довідково.

У 2016 році три волинські бібліотеки: бібліотека Луцького національного технічного університету, Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Любомльська центральна районна бібліотека для дорослих стали переможцями конкурсу у проекті української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).

У конкурсі взяло участь 163 бібліотеки з усіх областей України. Конкурсне журі відібрало 83 бібліотеки, у яких в 2016 році буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ). Координатори з обраних бібліотек пройдуть дводенне навчання, відповідно до графіка, складеного Головним тренінговим центром для бібліотекарів УБА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
отак виховуєм і вчим Показати IP 23 Травня 2016 21:28
ю луценко ще не знає ( найкращий бібліотекар всіх часів і народів л.в. батова з ЛВПУ-там за поповича-батова конкретні бабки на державній програмі "відмили" ; незнає і поки не відає як покривали злодійства в тому ЛВПУ плахотна , богданець... 0.о ) Вітання новому начальнику і новому заступнику. Пан ткачук Олександр досконало володіє темними та зверхтемними "справами" ЛВПУ. ( вп гунчик ; мя романюк теж в курсі) Хочеться вірити, що в тандемі з пані Плахотною вони дадуть справжній бій училищним корупціонерам, хабарникам, злодюгам і вже в найближчому майбутньому очистять училище від цих паразитів. Училище позбудеться таких ганебних характеристик, як "відстійник ексдиректорів" ; "найбільш корумпований навчальний заклад Волині" ; "училище п'яниць, алкоголіків, засуджених злочинців"; ....... Училище поверне свою колишню славу!!! Списані на брухт верстати ... тощо теж можна повернути , бо 90% списаного не попало в домну . зек викладачем працю (на модерації) Сьогодні 22:14 відповісти + 0 - 0 !!! Зайдіть на сайт ! ! ! БАТОВ ГЕННАДІЙ ФЕДОРОВИЧ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus