USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан запрошують на виставку робіт талановитих студентів у ЦУМі

17 Січня 2023 09:30
Мистецький простір, що в центральному універмазі «Луцьк», запрошує на виставку робіт талановитих художників, які навчаються у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Роботи різдвяної тематики представлені на п'ятому поверсі в «Art gallery».

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Представлено 14 студентських робіт. Лучани та гості міста мають можливість познайомитися з мистецтвом навчального закладу та рідного краю. Виставка діє в межах благодійного проєкту «Коляда з Тетяною Ціхоцькою». Ми розуміємо, що зараз усім важко. Кожна людина потребує підтримки, зокрема духовної і культурної. Тому ми запрошуємо відвідати нашу галерею», – поінформував куратор галереї Дмитро Зінько.
Для молодих митців важливою є промоція. Саме тут вони мають можливість безкоштовно виставити свої картини, тим самим заявити про себе та свій талант.

«Ми маємо працювати не тільки над створенням продукту, духовного чи мистецького, а і створювати промоцію. Це хороший простір для того, щоби показати роботи наших студентів», – відзначив ректор Волинського національного університету Анатолій Цьось.
Студенти зізнаються, що у свої роботи вкладали душу та сакральний зміст, аби радісна звістка прийшла й у домівки кожного українця.

Читати ще: «Він хотів переступити за горизонт»: у Луцьку презентували мистецтво Георгія Хаджиоглова. Фото

«Коли створювалися картини, то панувала дуже особлива атмосфера. Це була атмосфера Різдва й насамперед нашої спільної перемоги», – відзначила студентка Ольга Климчук.

Мистецький простір в універмазі є гарною нагодою насолодитися роботами творчих людей та надихнути себе на хороші справи.

Крім того, відвідувачі можуть долучитися до благодійності, придбавши роботи студентів. Кошти передадуть українським захисникам, які щодня виборюють нашу перемогу над загарбниками. До слова, вхід на виставку вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus