USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Луцький виш співпрацюватиме з Черемським природним заповідником

21 Липня 2023 07:45
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Черемським природним заповідником. Співпраця полягатиме у спільній реальзації науково-дослідних, природоохоронних проєктів.

Про це інформує пресслужба вишу.

Відповідний документ про співпрацю підписали ректор Університету Анатолій Цьось та директор заповідника, заслужений лісівник України Володимир Мирка.

За словами підписантів, меморандум сприятиме успішній реалізації спільних науково-дослідних, природоохоронних проєктів та буде взаємовигідною для обох установ.

Довідка:

Черемський природний заповідник – природний заповідник в Україні. Розташований у північній частині Маневицького району Волинської області.

Черемський природний заповідник був створений 19 грудня 2001 року на базі Черемського заказника загальнодержавного значення, площею 903 га та його охоронної зони, а також трьох заказників місцевого значення: орнітологічного заказника «Урочище Сузанка», загальнозоологічного заказника «Карасинський» та ботанічного заказника «Карасинський ялинний-1». Це перший заповідник, створений у Волинській області.

Загальна площа – 2975,7 га. Заповідник створено з метою збереження типових та унікальних природних комплексів Українського Полісся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus