USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Лучан запросили на виставку робіт із бісеру

19 Серпня 2016 07:00
Роботи з бісеру лучанки, майстрині Наталії Сливи презентували 18 серпня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (пр. Волі, 2), - повідомила Оксана Романюк.

Окрасою презентації став виступ-привітання фольклорного гурту «Зоряниця» (керівник Олена Богдан) Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена. Учасники гурту привітали присутніх із прийдешнім державним святом Днем Незалежності в’язанкою патріотичних українських пісень.

На огляд поціновувачів мистецтва представлені вишиті бісером картини. Майстриня, пані Наталія, розповіла, що різною вишивкою захоплюється з дитинства, а бісером вишиває вже два роки. Натхнення черпає в красі волинської природи. Її картини є в різних куточках світу – в США, Росії, Німеччині, Польщі, Білорусії та Італії.

«Вишивкою бісером можна прикрасити одяг, аксесуари, предмети інтер’єру. Такі картини – не тільки відмінний спосіб прикрасити приміщення, але й прекрасний подарунок для людей, що цінують хендмейд, – розповіла ведуча заходу головний бібліотекар книгозбірні Любов Фрадинська, –

Створювати шедеври з бісеру непросто, але можна почати з невеликих композицій і картин. Ми демонструємо нашим читачам та всім поціновувачам мистецтва прекрасну можливість творчого відпочинку та духовного збагачення. Адже сучасна бібліотека це не тільки книга і комп’ютер, а й майданчик для спілкування, обміну творчими ідеями та можливістю для самовираження».

Виставка триватиме до 10 вересня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 19 Серпня 2016 07:23
А де на Волі 2 бібліотека і відколи?!
Лучанка-читач до лучанка Показати IP 19 Серпня 2016 09:45
Бібліотека відкрита в 1977 році, розміщена в приміщенні колишніх келій монастиря католицького ордена Бернардинів, пам'ятки архітектури XVII століття, вхід з Театрального майдану, зі сторони центрального універмагу. Відвідайте, будете приємно подивовані . Я особисто люблю цю бібліотеку.
лучанка Показати IP 19 Серпня 2016 10:20
Біблиотека на Волі 2 знаходиться практично на Театральному Майдані уважно подивіться на вивіски. Там ще знаходиться кавярня. А бібліотека там дуже давно функціонує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus