USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан знову запрошують на «швидкі побачення»

16 Березня 2015 15:49
Організатори Благодійного вечора «Швидкі побачення у Луцьку» оголосили про набір учасників. Захід відбудеться в п’ятницю, 20 березня, у кав’ярні «DruziForever», а взяти участь може кожен, хто хоче оригінально провести вечір і водночас допомогти хворим на рак діткам, - повідомляють організатори.

Суть спіддейдингу (з англ. speeddating – «швидкі побачення») полягає в тому, що 20 учасників (10 дівчат і 10 хлопців) мають 7 хвилин на знайомство одне з одним. Таким чином, за один вечір можна познайомитись з десятьма представниками протилежної статі. На основі «карток вподобань», які учасники заповнюють під час заходу, створюються взаємні симпатії. Наступного дня, організатори відправляють учасникам смс-повідомлення, в якому містяться контакти людей, з якими співпали симпатії.

Зі слів організаторів, благодійний «спіддейтинг» має на меті не лише зібрати кошти, а й допомогти людям у пошуку другої половинки. «Ми надзвичайно вдячні першим учасникам Благодійного вечора «швидких побачень». Адже ці люди не побоялись відкрити для себе новий вид знайомств і, замість витрат на якісь традиційні розваги, пожертвували кошти на благодійність», - розказав співоорганізатор акції Віктор Марчак.

Вартість участі у заході – 50 гривень. Зібрані кошти організатори знову перерахують у Благодійний фонд «СТОПРАК», який вже кілька років допомагає маленьким волинянам у боротьбі зі страшною недугою.

Кількість місць обмежена, тому обов’язкова попередня реєстрація, - кажуть організатори акції.

Громадські активісти запевняють, що вечори благодійного «спіддейтингу» будуть проводитися регулярно. Окрім того, найближчим часом організатори планують провести «швидкі побачення» для людей віком 30-45 років. Люди цієї вікової категорії можуть реєструватися, як і інші охочі, за посиланням нижче:

Зареєструватись можна, заповнивши анкету, за посиланням.

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінок події у соцмережах: https://www.facebook.com/speaddatinglutsk https://vk.com/speaddatinglutsk

Контакти: Ірина Баран, 066 388 63 37, [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 16 Березня 2015 15:54
А для тих,кому за 50???
333 до лучанка Показати IP 16 Березня 2015 16:31
Видключи інтернет і включи ящик
старичок до лучанка Показати IP 16 Березня 2015 18:46
для тих кому за 50 побачення організовують в будинку пристарілих
Анонім Показати IP 17 Березня 2015 09:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus