USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Лучан на сцену «Міста кохання» заманювали подарунками. ФОТО

14 Лютого 2009 11:45
День Святого Валентина давно вийшов за межі католицизму і його тепер святкують усі закохані світу. Тому з цієї нагоди у Народному домі «Просвіта» напередодні свята відбулась концертно-мистецька акція «Місто кохання», – повідомляє 14 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Під час концерту закоханим лучанам дарували свої виступи місцеві та всеукраїнські відомі співаки. Так на сцені Народного дому «Просвіта» співали Олег Романюк, Адам Горбатюк та інші. Розважав публіку також відомий ілюзіоніст Іван Боярчук.
 
Щоб гості свята вернулися додому не тільки з хорошим настроєм, а й подарунками, організатори влаштували цікаві конкурси. Однак, через пасивність публіки, бажаючих взяти у них участь знайти було важко. «Відкрию вам один секрет, подарунки гарантовані всім учасникам», – так ведучий заманював лучан на сцену.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 14 Лютого 2009 12:33
День закоханих не має прямого стосунку до католицизму і взагалі до релігії. Легенда про священика, який потай вінчав солдатів, а перед мученицькою смертю раптом закохався, будучи монахом, - з точки зору віруючого християнина (байдуже, православного чи католика) є недостовірною. Бо перед мученицькою кончиною не до плотських пристрастей. Це раз. Друге - Валентин не лише католицький святий, православна церква його теж вшановує, тільки не 14 лютого, а 12 серпня за новим стилем. І третє: християнське пошанування пам'яті святого мученика й те, як у нас прийнято святкувати День закоханих - дві абсолютно несумісні речі. А у православних завтра Стрітення - тож правдиво віруючому сьогодні час приготуватися до цього свята замість того, щоб про дурне думати, вибачте на слові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus