USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку зливають нечистоти на території міста

23 Грудня 2014 12:46
Машини, що відкачують нечистоти, зливають їх на території Луцька, нехтуючи спеціально відведеними для цього місцями.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 23 грудня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Проблеми з відсутністю каналізацій асенізаторні машини вирішують просто й без зайвої мороки, зливаючи відходи на території міста.

«У районі Вишків є обладнані місця, куди спецтранспорт повинен зливати відходи з машини. А не так - де машина стала, там і скинула усе непотрібне», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
cпостережливий Показати IP 23 Грудня 2014 12:55
дуже правильно а де Сорока--дерева сажае
Юрист Показати IP 23 Грудня 2014 18:07
А Гнідавський цукровий завод зливае нечистоти прямо в річку Чорногуску, вода тече біла як молоко та смердить цукровими відходами! Чорногуска впадае в Стир,через один кілометр знаходиться ГПзовський водозабірник і ця вода йде до людських домівок! Куда дивиться ЕКОЛОГІЯ ? Напевно на обласного керівника Гунчика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus