USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан не так цікавить соціальний захист, як соціальна допомога

21 Серпня 2009 14:37
Умовами вступного договору луцького училища абітурієнтку намагалися зобов’язати працювати на певній фірмі по закінченні навчання. Про це дівчина розповіла під час гарячої лінії «Незалежна Україна: права її громадян», яка працювала 20 серпня у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, – повідомляє репортер «Волинських Новин».Консультації лучанам щодо прав на соціальний захист і допомогу під час гарячої лінії на тему «Незалежна Україна: права її громадян» надавали представники Луцького управління пенсійного фонду України, міського Центру зайнятості, Депатаменту соціальної політики та Луцького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.Найбільше лучан цікавили не питання соціального захисту, як отримати ту чи іншу матеріальну допомогу. Наприклад, при народженні дитини, студентській вагітності, по догляду за інвалідом, на дітей, які перебувають під опікою.Також досить цікаве питання, на думку начальника відділу активної підтримки безробітних Луцького центру зайнятості Лариси Сікорської, підняла абітурієнтка одного з місцевих училищ. За її словами, у вступному договорі прописана умова, що по завершенні навчання студент зобов’язаний працювати на певному підприємстві.Крім цього, консультації від фахівців отримали не лише лучани, що додзвонились на гарячу лінію. Представники установ також поділились між собою професійними нюансами, які в подальшому стануть у пригоді при щоденній роботі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 15:06
В Центрі зайнятосяті (Луцьк) точать в 5-у кабінеті кавуни, дині, а людей які по годині чекають сосункі посилають з кабінету в кабінет, в соззабезі дівчатка працюють до 13-ї год. а на прохання вагітної дати бланк заяви після обіду їм було легше тричі повторити що ми до 13-ї працюємо ніж дати той бланк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus