USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан учили бути товариськими. ФОТО

10 Травня 2009 20:20
У рамках проведення 9-17 травня фондом «Переображення» та церквою «Фіміам» за підтримки Луцької міської ради благодійного фестивалю «ДоброДІЙ», у суботу, 9 травня, відбулася цікава дитяча програма на тему «Будь дружелюбним». Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби ВОБФ «Переображення», Перед відкриттям фестивалю організатори влаштували спортивні змагання для дітлахів з участю веселих клоунів, а перед наметами, де відбувається програма «ДоброДІЙ» за адресою: м. Луцьк, б-р Дружби народів, 6 поставили батут та дитячу гірку.

 
Намет місткістю 350 місць був вщент заповнений дітьми та дорослими, які співали дитячі пісні, грали ігри та конкурси з кумедними клоунами, переглядали виставу лялькового театру «Ромашка» церкви «Фіміам» стосовно важливості прощення, слухали настанови про те, як бути дружелюбними та мати багато друзів, дивилися цікаві мультфільми на цю ж тему та разом молилися молитвою «Отче наш».

 
Програма організована, щоб через доброчинність залучити жителів району, підприємців, підприємства та установи різної форми власності до збору коштів для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ та триватиме до 17 травня для дітей та дорослих, розкриваючи інші цікаві та актуальні теми.

 
До речі, програмою фестивалю передбачено дитячий музичний концерт до Всесвітнього дня матері, вечори театрального мистецтва, духовна програма «Найунікальніші долі», турнір з настільного тенісу серед старшокласників шкіл району, футбольний турнір між командами підприємств та установ Луцька, благодійний ярмарок тощо. Гості фестивалю: міс Україна 2007 Ліка Роман, відомий християнський співак в інвалідному візку Олег Лось, християнська співачка – Дарина Кочанжи, заслужена артистка України Марина Одольська, strongman Алекс та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus