USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан вже пробують «розвести» на гроші за нібито узаконення «черепашок»

10 Липня 2009 16:33
Про те, що шахраї у Луцьку – люди винахідливі, свідчить факт спроби взяти з лучанки хабар за нібито узаконення її «черепашки». Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник управління житлово-комунального округу «Луцьк-Схід» Юрій Ющик.
 
За словами Юрія Ющика, нещодавно у ЖКП №7 на прийом до нього в кабінет прийшла лучанка, яка розповіла: напередодні ввечері якісь люди  від імені начальника управління житлово-комунального округу «Луцьк-Схід» вимагали у неї хабара за узаконення металевого гаража, який стоїть у дворі і належить жінці.
 
Пан Ющик був вражений цією історією, тому того ж дня він разом із городянкою пішов у Луцький міськвідділ міліції, де вони написали заяву про згадане шахрайство у міськвідділ міліції. «Я вважаю, що це є провокацією проти службової особи і взагалі – вимагання коштів незрозуміло ким», – наголосив комунальник.
 
Начальник управління житлово-комунального округу «Луцьк-Схід» наголошує, що нікому нічого платити не треба. А справді узаконити металеві гаражі є лише один спосіб: особи, які мають на це право згідно з законом,  повинні написати заяви та разом із іншими необхідними документами подати їх у КП «Луцькмістобуд». І лише виконком міськради має право приймати рішення про виділення земельну ділянку для встановлення «черепашки».
 
Нагадаємо, що у лютому виконком міськради затвердив розпорядження щодо знесення у Луцьку самовільно встановлених гаражів. Під час прес-конференції 17 лютого градоначальник Богдан Шиба розповів, що загалом у Луцьку понад тисяча самовільно встановених гаражів. Якщо власники за два тижні їх не приберуть, тоді це замість них зроблять комунальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Липня 2009 16:51
Ніхто черепашки не прибере і хабарі носити не буду. Нехай спочатку зроблять дороги тоді за все інше беруться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus