USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам обіцяють 33 нових тролейбуси

17 Лютого 2015 12:40
Розширити парк електротранспорту міська влада обіцяє впродовж 2015 року.

Про це під час засідання постійно ї комісії міськради з питань освіти, науки, культури та мови 17 лютого розповів міський голова Микола Романюк.

З його слів, перспективи у місті належать електротранспорту. Так, з 27 тролейбусів, які були на маршрутах на початку минулого року,

до кінця року кількість парку автотранспорту збільшили до 37.

Наразі на маршрути виходять 40 тролейбусів – розширення парку Луцького підприємства електротранспорту забезпечують, купуючи старі тролейбуси у Польщі, які після капітального ремонту, зі слів мера, «ще пару років послужать».

Він зауважив, що новий тролейбус коштує від 2 мільйонів гривень, проте, щоб вирішити транспортну проблему, тривають переговори із міністерствами.

Нагадаємо, 6 лютого Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський приїжджав на Волинь - аби обговорити ситуацію в цій галузі в області.

Нещодавно Микола Романюк повідомляв, що Міністр інфраструктури пообіцяв допомогти Луцьку придбати 30 нових тролейбусів.

Сьогодні мова йшла про те, що протягом року планують придбати 33 нових тролейбуси.

А тим часом луцьким перевізникам не терпиться підвищити тарифи за проїзд в маршрутках до 3 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 12:48
"Нещодавно Микола Романюк повідомляв, що Міністр інфраструктури пообіцяв допомогти Луцьку придбати 30 нових тролейбусів. Сьогодні мова йшла про те, що протягом року планують придбати 33 нових тролейбуси." ЗАПАМ'ЯТАЮ ЦЮ ЦИФРУ І ЦІ ОБІЦЯНКИ ! В кінці 2015 року подивимось , як виконуються обіцянки -ЦЯЦЯНКИ .
лучани до Корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 13:07
Це ж міністр ОБІЦЯВ , а не мер.
Корінний лучанин до лучани Показати IP 17 Лютого 2015 16:16
АГА , ТОЧНО ! Міністр з подачі " мера" про проблемні питання Луцька ! А ви , незабудьте про мерські податки цьогоріч із вашої , шановненьки, кишені!
Лучанин до лучани Показати IP 17 Лютого 2015 21:23
Отакий наш мер - як фігаро - обіцянка-цяцянка. Дадуть гроші з Міністерства - будуть тролейбуси - буде коля бігати стрічки різати, шампанське бити об тролейбуси та об голову. а не дадуть бабла - А ШО Я? ТО з міністрества не дали бабла!!!)))
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 11:08
Я це і мав на увазі. Ви ж то розумієте в чому справа! Вже не хочеться нагадувати , що в УКРАЇНІ війна і становище НАДЗВИЧАЙНО СКЛАДНЕ. НІХТО НЕ ДАЄ НІЯКИХ ПРОГНОЗІВ. Ми живемо надією і з вірою на краще! Щоб мати кошти , ТРЕБА ОЖИВИТИ ЕКОНОМІКУ УКРАЇНИ, ЩОБ ПІДПРИЄМСТВА ПРАЦЮВАЛИ. І ще одне: ЩОБ У НАС НЕ КРАЛИ І НЕ БРЕХАЛИ ! Ви знаєте, що незабаром в УКРАЇНІ вибори до місцевих органів влади і робіть привязку до цього.
не корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 13:27
Тролейбуси будуть, якщо пообіцяв міністр, а наприкінці 15-го року скептика "корінного лучанина" можна буде сміливо підвісити за яйця на найвищій сосні в Гараджі.
Корінний лучанин до не корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2015 16:10
ДИВИСЬ ЩОБ ТЕБЕ НЕ ПІДВІСИЛИ! Бачу , що в тебе дуже довгий та гострий язик за який і треба тебе підвісити. В нас не один міністр вже побував, зрозумів, ХАМЕ !
123 Показати IP 17 Лютого 2015 21:40
просто згадалась поговірка-обіцянка-цяцянка-а дурневі радість!!!!!!!і це стосується не тільки цього питання-люди вірять-а навкруги тільки зрада!!!!!!!!!!!!!!!
серий Показати IP 18 Лютого 2015 09:43
А куди діти ту рухлять на якій відмили гроші, оріінтовно 30шт на базі богдана гниють на свіжому повітрі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus