USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам продемонструють вітчизняне та світове фотомистецтво

26 Лютого 2009 10:54
Фотографії із різних країн світу лучани зможуть побачити на виставці «Фотопрем’єра-2009.ua», відкриття якої відбудеться 28 лютого о 16.00 у Луцькій галереї мистецтв Волинської національної спілки художників України. Про мистецькі роботи у коментарі для «Волинських Новин» розповів художній керівник фотоклубу «Спалах» Валерій Бєлов.
 
У міжнародній фотовиставці, зі слів Валерія Бєлова, представлять роботи понад сто авторів. Серед них є не тільки луцька молодь, а й професіонали та аматори із Італії, Польщі, США, Чехії, Туреччини та інших країн. Всього організатори планують розмістити приблизно півтори сотні фотографій. «Усе залежить від того, на скільки вистачить площі»,– уточнив керівник виставки.
 
Щодо фото іноземних учасників, то їх надсилали як через звичайну пошту, так і через «електронку». За словами Валерія Бєлова, основні зусилля для залучення закордонних фотографів до участі доклали студенти місцевих вузів Вероніка Нагорна, Ніна Ліщук, Олександр Алфьоров та інші. «Це все молодь наша робила, а я так собі – знаходився збоку», – зауважив художній керівник фотоклубу «Спалах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus