USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам танцювали про Бога в житті кожної людини

13 Серпня 2008 12:16
У Луцьку виконували голландські танці, основною тематикою яких було зображення в русі сцен із життя Ісуса Христа. Про це 13 серпня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
Свято танцю, яке усі охочі змогли побачити при вході у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі України, відбулося в рамках україно-польського туру голландського колективу «Вибух свіжості». Під час виступу артисти виконували імпровізовані танці, у яких зображували різні сцени з життя Ісуса Христа. Вони використовувалися у виступах елементи різноманітних танцювальних стилів – таких, як брейк-данс, хіп-хоп, стріт-данс, сайса, флег-данс та африканські танці.
 
За словами гості з Голландії Ейвелін Форден, мета шоу – показати те, що в житті кожної людини є Бог. «Ісус – це шлях і життя також і для України», – наголосила пані Форден.
 
За словами учасників колективу Джаспера Евенбліка та Меган Камерон, їх дуже вразив Луцьк. Він величний і багатий, – розповіли вони. «Найголовніше – щоб ви були вільні та самі собою. І щоб не боялися ходити по вулицям, а дарували посмішки одне одному для свого задоволення», – побажали закордонні гості лучанам.
 
Довідково:
 Колектив «Вибух свіжості» заснувався в березні 2008 року. Склад гурту – чотирнадцять чоловік. Тур по Україні триватиме два тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus