USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка отримала звання Заслуженого працівника культури України

22 Січня 2018 23:29
Хореографа-постановника з Луцька, керівника зразкового ансамблю танцю «Волиняночка» Олену Анатоліївну Козачук нагородили високим державним званням - Заслужений працівник культури України.

Пані Олена є хореографом-постановником пасхального дійства «Жива писанка», шоу-програм «Коляда», «Волинський Великдень», етно-фестивалю «Великдень у Луцьку».

Також вона здійснила постановку хореографічної композиції «У війни не дитяче обличчя» та флешмобу «Ми-майбутнє України», «Діти України проти корупції».

Олена Анатоліївна неодноразово брала участь у роботі журі під час проведення конкурсів-фестивалів народної хореографії та проводила майстер-класи з традиційного волинського танцю.

У березні 2016 року її обрали головою Волинського осередку Національної хореографічної спілки України, а у травні 2017 році була членом журі ІІ регіонального туру V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, де ансамбль «Волиняночка» виборов право представляти традиційне мистецтво Волині на заключному турі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у Києві.

За вагомий особистий внесок у розвиток аматорського мистецтва, відродження і розвиток національної культури Олена Анатоліївна нагороджувалася Подяками і Почесними грамотами Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради та Луцької міської ради, Указом Президента України нагороджена медаллю «25 років Незалежності України» та почесною грамотою Міністерства культури України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Січня 2018 12:58
по-російськи - ЗАСлуженный РАботник КУЛЬтуры

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus