USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин поповнив когорту заслужених артистів України

10 Квітня 2015 09:16
Володимир-волинцю Роману Трохимуку указом Президента присвоєно почесне звання «Заслужений артист України». Про це інформує Волинь:світ.

Волинянин закінчив Львівську Національну музичну академію імені Лисенка, а в 2003 році брав майстер класи у всесвітньо відомого професора Крістіана Ельснера у консерваторії Дрездена.

Того ж 2003 року володимир-волинець став Вагнерівським стипендіатом.

У 2009 році Роман Трохимук стає володарем Гран-прі 4-го Міжнародного конкурсу оперних співаків імені С. Крушельницької.

Разом з Київським Національним Оперним Театром Трохимук виступав практично на усіх великих сценах Європи, а кількість його виступів за кордоном вже давно перевищила - 500!!!

Сьогодні наш земляк один з провідних солістів Львівського Національного академічного театру опери та балету імені С. Крушельницької з потужним, ясним, сильним тенором, добре відомий глядачам своїми головними ролями в спектаклях театру і неперевершеною акторською майстерністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колишній студент ЛНМ Показати IP 10 Квітня 2015 12:52
Я розумію, що у ВН найчарівніша в світі головред, але прізвище цього співака все ж таки ТрохиМУК, а не ТрохимЧУК. ;) Повірте на слово колишньому студенту ЛНМА ім. М. В. Лисенка, який особисто бував у Львівській Опері на виставах з його участю. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus