USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка перемогла у конкурсі музичного телеканалу

20 Квітня 2017 14:27
17-річна лучанка Христинка Олексюк із власною піснею ("Белые ресницы"), зайняла перше місце серед 50 учасників конкурсу, що проводив телеканал "Мюзік Бокс".

Дівчина навчається у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на юридичному факультеті.

Молода співачка порадувала журі проекту своєї авторською піснею і вже скоро отримає головний приз від телеканалу Music Box, який передбачає зйомку і ротацію кліпу на композицію Христини!

До слова, фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box", організованого музичним телеканалом "Music Box" відбувся днями.


На початку року телеканал "Music Box" оголосив про запуск вокального проекту для юних талантів "Young Voice of Music Box" 2017, учасниками якого мали змогу стати вокалісти віком від 10 до 18 років. За головний приз – зйомку та розміщення власного кліпу в ефірі телеканалу "Music Box UA" у півфіналі конкурсу змагалося 37 виконавців, серед яких було визначено 12 фіналістів, інформує tochka.net.



Фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box" відбувся у формі гала-концерту з "червоною доріжкою", яскравими номерами всіх учасників та популярних українських зірок. Цього вечора разом із конкурсантами на одній сцені виступили MONATIK, Злата Огнєвіч, АГОНЬ, TamerlanAlena, TAYANNA, EMOTION, SAHA, DiAna. Ведучими гала-концерту стали Антон Поліщук, Даша Пишна та DiAna.

За результатами голосування перемогу отримала 17-річна Христина Олексюк з Луцька, яка у фіналі виконала свою авторську пісню "Белые ресницы". Саме на неї найближчим часом й буде відзнято відеокліп, що потрапить до ефіру головного танцювального телеканалу країни "Music Box".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus