USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанка стала хрещеною 13-річного безхатченка

14 Лютого 2016 09:00
Лучанка Вероніка Федосова-Цибульська стала хрещеною мамою для хлопчика, якого випадково зустріла на вулиці. Під час першої зустрічі 13-річний Павло із Затурцівської школи-інтернату попросив її дати йому грошей на булочку.

Про це пише Gazeta.ua.

«Торік захворіла. З кожним днем почувалася гірше. Якось їхала з лікарні. Як поверталася назад, вирішила заїхати у магазин. Тільки припаркувала машину, як хтось пошкрябав у вікно. Відчинила дверцята, а там стоїть смаглявий хлопчик. Привітався і попросив грошей на булочку. Грошей не дала, а повела у кафе. Павлик взяв найпростіші харчі: картопляне пюре, смажене куряче стегенце і багато хліба. Розповів, що його мама має іншу родину, а батько десь у світах», – розповіла Вероніка Федосова-Цибульська кореспонденту Gazeta.ua.

«В той же день усі мої проблеми зі здоров'ям зникли. При повторному обстеженні лікар сказав, що я повністю здорова. Зізнався, що сам не розуміє, як таке може бути», – додала вона.

Наступного дня Вероніка запросила Павла до себе у гості.

«Перед тим подзвонила його родичам, аби спитати дозволу. На тому кінці дроту мені байдуже відповіли: «Хай собі іде». Ніхто не поцікавився, куди він їде і з ким», – сказала жінка.

«Перший час Павло був досить замкнутим і дуже стримано виявляв свої емоції. Не дуже охоче мені все розповідав – придивлявся. А от із моїм сином Левом у них одразу зав'язалася дружба. Вони однолітки. Спільну мову знайшли швидко. З того часу на всі вихідні забирала Павла до себе», – додала жінка.

Вероніка вирішила похрестити хлопчика минулого літа.

«Почала регулярно їздити до Павла в інтернат. Після однієї із таких поїздок він подзвонив і сказав: «В мене всі питають, ким мені доводиться Вероніка. Думають, що мама». Відповіла: «Скажи, що хрещена мама». За кілька днів разом із чоловіком моєї близької подруги стали його хрещеними батьками», – поділилася Вероніка.


«Павлик навчається у 8 класі і живе в інтернаті. Часто мені телефонує і розказує усі новини. Раніше у майбутньому він хотів стати трактористом, але хрещений тато Юрій подав йому цікавіші ідею – навчитися реставрувати меблі з натурального дерева. Зараз Павло над цим думає», – додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus