USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка створює меми про бібліотеку, які стають популярними у соцмережах

3 Січня 2022 20:36
Працівниця Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Іванна Пікула створює меми про бібліотеку. Дівчина працює у книгозбірні три місяці. Відколи прийшла на роботу, створила сторінку обласної бібліотеки для юнацтва у Твіттері.

Іванна малює меми, вони набирають популярності у соцмережі, повідомляє Суспільне.

«За три місяці на сторінку бібліотеки у Твіттері підписалося 2,5 тисячі людей», – каже Іванна Пікула.

Дівчина працює менеджеркою з проєктної роботи обласної і створює меми гумористичного змісту про бібліотеку. На одному з мемів – показані типи головного болю і ділянки, де проявляється біль.
Читати ще: «Вакцинуйтеся, бо повмираєте і не зможете читати наші книжки»: як волинська бібліотека руйнує стереотипи

Основна робота Іванни Пікули – написання грантів, паралельно дівчина навчається у магістратурі. У бібліотеку, каже, прийшла працювати, щоб зруйнувати стереотип про те, що це нудно, хоче розповідати людям про можливості книгозбірні. Щодня відстежує, скільки разів люди бачили Твіттер-сторінку у себе в стрічці.

«Станом на перший місяць було 887 читачів. Думала, що ми дотягнемо до мільйона, хотілося помилуватися тут на цю прекрасну цифру, але, нічого, думаю, що все ще буде», – каже дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗнайЮ Показати IP 3 Січня 2022 21:18
Молодці! Потрібно чим більше залучати молодих і креативних людей, щоб позбуватися стереотипів, що бібліотеки це не цікаво.
Оля Показати IP 4 Січня 2022 09:19
Не тіште себе ілюзіями.Хто зараз ходить в бібліотеки,хоч їх в Луцьку на кожному вуглу?Все можна взяти в Інеті.А там,що є необхідні книжки?Жаль,що йдуть на їх утримання мільйони бюджетних коштів.Це треба посаду таку придумати,гратися у Твіттер.Там є комп'ютерний відділ цілий -це його робота 50 чоловік штату,нехило живуть за наші податки.
Лучанин до Оля Показати IP 4 Січня 2022 12:43
В бібліотеки ходили, ходять і будуть ходити, і Вам не завадить сходити туди. Вони хоча б трішки сповільнюють процес деградації нашого суспільства. До того ж, у бібліотекарів заробітня платня коливається в межах 5-7 тисяч, залежно від посади та досвіду років. Ось так бібліотекарі "нехило живуть на податки".
Лучанин Показати IP 4 Січня 2022 12:18
Не вперше читаю в новинах про цю дівчину. Як один з читачів даної бібліотеки хочу зазначити, що нічого особливого в таких мемах немає. Це може заохотити людину підписатись на сторінку бібліотеки в соц..мережах, але чи стане така людина новим читачем, це ще невідомо. До того ж в бібліотеці є безліч інших цікавіших методів, про які чомусь ніхто не пише. Наприклад сучасні квести для дітей різного віку, майстер-класи, відкриті уроки/лекції на актуальні теми та інші цікаві та корисні для молоді заходи (імхо).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus