USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Лучанка виграла престижні австрійські велоперегони

21 Травня 2017 12:48
В австрійському Обертрауні відбулися міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту класу маунтенбайк, на яких тріумфувала волинянка Яна Беломоїна.

Беломоїна подолала 5 кіл дистанції за 1 годину 31 хвилину 59 секунд. Учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності випередила швейцарку Лінду Індерганд, яка приїхала до фінішу другою, більш ніж на півтори хвилини. Третє місце зайняла бронзова медалістка Олімпійських ігор в Ріо і дворазова чемпіонка світу канадка Катарін Пендрель.

Зауважимо, це вже друга перемога Яни на цій трасі. Вперше спортсменка виборола золото в Обертауні у 2015 році, а минулоріч задовільнилася сріблом.

«Траса мені добре знайома, крім того я була готова на всі 100 %. Це і дозволило мені перемогти. Тепер з нетерпінням чекаю наступного, дуже серйозного старту – етапу Кубка світу в Чехії», - розповіла спортсменка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЕЛОМОЇНА ВЗЯЛА СРІБЛО НА «РЕПЕТИЦІЇ» КУБКІВ СВІТУ

Перемога в Австрії принесла Беломоїна 90 очок в залік рейтингу UCI. Успішний виступ дозволив лучанці піднятися у світовому рейтингу на 5 позицію. Тепер у її активі 1421 очко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus